Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djurgården Stars KF Trepça `89
433 Tactiek 433
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 49.2
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Drab is nu in balbezit. Drab passt de bal met de wreef. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:1

2e minuut.
Ilaj onderschept slim de pass. Ilaj geeft een hoge lob. Drab is nu in balbezit. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:2

4e minuut.
af Klinteberg met een sublieme pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj probeert naar een medespeler te passen. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
af Klinteberg geeft de bal voor. Ragnarsson probeert de bal aan de voet te houden. Löfberg is nu in balbezit. Drab rent richting de bal. Drab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:3

6e minuut.
Drab is nu in balbezit. Drab passt de bal zonder na te denken. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:4

12e minuut.
Widmark rent richting de bal. af Klinteberg onderschept slim de pass. af Klinteberg speelt de bal door. Drab heeft problemen om de bal te vangen. Drab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Fummelberg is nu in balbezit. af Klinteberg met een sublieme pass. Drab is nu in balbezit. Drab haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:5

18e minuut.
Örjansson rent richting de bal. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj passt de bal met de wreef. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ragnarsson kopt de bal weg. Daar is Ilaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj passt de bal in één keer door. Drab is nu in balbezit. Drab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
af Klinteberg met een sublieme pass. Drab rent richting de bal. Drab met een sublieme pass. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:6

23e minuut.
Widmark geeft een hoge lob. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu passt de bal zonder na te denken. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Drab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drab schiet op doel. Backlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:7

25e minuut.
Löfberg is nu in balbezit. Gavrić is nu in balbezit. Gavrić passt de bal zonder na te denken. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj schiet op doel. Backlund bokst de bal weg.

28e minuut.
Ilaj is nu in balbezit. Ilaj passt de bal in één keer door. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg schiet op doel. Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:8

33e minuut.
af Klinteberg kopt de bal weg. Gavrić met een sublieme pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:9

37e minuut.
Sälle verovert de bal door een tackle van achteren. Sälle geeft een hoge lob. Ragnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg draait met de bal, schiet en ... Backlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Thuresson trapt de bal weg van het doel. Örjansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Mjällby de bal. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Löfberg rent richting de bal. Löfberg met een sublieme pass. Drab rent richting de bal. Drab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djurgården Stars 85%, KF Trepça `89 15%.
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:9

47e minuut.
Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ragnarsson trapt de bal weg van het doel. af Klinteberg kopt de bal weg. Daar is Ilaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gavrić passt de bal in één keer door. Drab rent richting de bal. Drab passt de bal met de wreef. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Löfberg heeft problemen om de bal te vangen. af Klinteberg is nu in balbezit. Löfberg is nu in balbezit. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kask is nu in balbezit. Ibănescu onderschept slim de pass. Gavrić geeft een lange en hoge pass. Löfberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:10

57e minuut.
Inworp. af Klinteberg met de inworp. Ibănescu probeert de bal met de borst te controleren. Ibănescu geeft een hoge lob. Sundberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gavrić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drab krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Thuresson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Backlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:11

60e minuut.
Gavrić speelt de bal door. Löfberg kan de bal niet met de borst controleren. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab haalt uit met een fantastische trap. Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:12

72e minuut.
af Klinteberg is nu in balbezit. af Klinteberg probeert naar een medespeler te passen. Drab is nu in balbezit. Drab draait met de bal, schiet en ... Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:13

76e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Gavrić met een sublieme pass. Ilaj rent richting de bal. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Backlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:14

77e minuut.
Löfberg onderschept slim de pass. Drab heeft problemen om de bal te vangen. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab rent richting de bal. Drab geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:15

81e minuut.
Backlund met een harde bal richting middenveld. af Klinteberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Widmark de bal. Drab is nu in balbezit. Drab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Thuresson geeft de bal voor. af Klinteberg kopt de bal weg. Ilaj heeft problemen om de bal te vangen. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ibănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Ilaj rent richting de bal. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ragnarsson met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavrić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drab kan de bal niet met de borst controleren. Drab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djurgården Stars 82%, KF Trepça `89 18%.
Djurgården Stars - KF Trepça `89 0:15