Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dial Square FC Fernet Branca Rules Again
Normal Tactiek fyrahundrafyrtio
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 56
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Sokolowski passt de bal met de wreef. Ladeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladeira passt de bal met de wreef. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rasmusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmusson geeft een lange en hoge pass. Antonie probeert de bal aan de voet te houden. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:1

4e minuut.
af Geijerstam rent richting de bal. Czarnik onderschept slim de pass. Czarnik passt de bal in één keer door. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sokolowski met een sublieme pass. Ladeira speelt de bal door. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein draait met de bal, schiet en ... Renger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:2

7e minuut.
Inworp. Ladeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:3

8e minuut.
Sokolowski kopt de bal weg. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik met een sublieme pass. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Czarnik passt de bal zonder na te denken. Rasmusson is nu in balbezit. Ladeira verovert de bal door een tackle van achteren. Ladeira draait met de bal, schiet en ... Renger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:4

17e minuut.
Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski speelt de bal door. Zątek speelt de bal door. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Källstrand met een harde bal richting middenveld. Sokolowski kopt de bal weg. Antonie rent richting de bal. Antonie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Renger trapt de bal weg. Sokolowski kopt de bal weg. Antonie controleert de bal met de borst. Antonie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtersson is nu in balbezit. Antonie onderschept slim de pass. Antonie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zątek probeert naar een medespeler te passen. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Källstrand rent richting de bal. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Christoffersson met een harde bal richting middenveld. Ladeira rent richting de bal. Ladeira speelt de bal door. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie schiet op doel. Renger bokst de bal weg. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Sokolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolowski speelt de bal door. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Eggenstein schiet op doel. Renger bokst de bal weg.

30e minuut.
Birgersson controleert de bal met de borst. Ladeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladeira passt de bal zonder na te denken. Sokolowski geeft een hoge lob. Eggenstein kopt de bal weg. Renger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:5

31e minuut.
Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik probeert naar een medespeler te passen. Antonie rent richting de bal. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:6

36e minuut.
Ladeira speelt de bal door. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein passt de bal zonder na te denken. Antonie is nu in balbezit. Antonie haalt uit met een fantastische trap. Renger bokst de bal weg. Antonie is nu in balbezit. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:7

39e minuut.
Källstrand geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladeira met een snelle inworp. Antonie rent richting de bal. Antonie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Czarnik onderschept slim de pass. Czarnik geeft de bal voor. Källstrand kopt de bal weg. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Czarnik rent richting de bal. Czarnik passt de bal in één keer door. Daar is Eggenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie is nu in balbezit. Antonie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 86%, Fernet Branca Rules Again 14%.
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:7

46e minuut.
Eggenstein is nu in balbezit. Czarnik rent richting de bal. Czarnik passt de bal zonder na te denken. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek rent richting de bal. Zątek geeft een hoge lob. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel. Renger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Renger met een harde bal richting middenveld. Daar is Zątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zątek probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Sokolowski de bal onder controle te krijgen. Valtersson is nu in balbezit. Valtersson geeft een hoge lob. Sonnvik kopt de bal weg. Eggenstein is nu in balbezit. Paal! Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:8

59e minuut.
Czarnik rent richting de bal. Czarnik passt de bal met de wreef. Ladeira met een sublieme pass. Antonie heeft problemen om de bal te vangen. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zątek kopt de bal weg. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eggenstein de bal. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladeira met een snelle inworp. Zątek met een sublieme pass. Antonie rent richting de bal. Antonie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:9

63e minuut.
Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek geeft een hoge lob. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel. Renger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:10

65e minuut.
Valtersson is nu in balbezit. Eggenstein onderschept slim de pass. Antonie is nu in balbezit. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz geeft een lange en hoge pass. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:11

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Renger niet meer kan verder spelen. Kullgren komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rasmusson passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladeira met de inworp. Antonie rent richting de bal. Antonie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:12

81e minuut.
Eggenstein rent richting de bal. Czarnik rent richting de bal. Czarnik speelt de bal door. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czarnik speelt de bal door. Ladeira rent richting de bal. Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:13

85e minuut.
Antonie rent richting de bal. Källstrand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antonie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Antonie neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:14

86e minuut.
Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Antonie is nu in balbezit. Rasmusson is nu in balbezit. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:15

87e minuut.
Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Zątek rent richting de bal. Zątek geeft een lange en hoge pass. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein schiet op doel. Kullgren bokst de bal weg.

89e minuut.
Zątek passt de bal in één keer door. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski passt de bal in één keer door. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel. Kullgren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 78%, Fernet Branca Rules Again 22%.
Dial Square FC - Fernet Branca Rules Again 0:15