Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swedish Academy Blåshöjdens BK
451 Tactiek Fyratretre
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Walter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hällegard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leosson rent richting de bal. Silverstolpe onderschept slim de pass. Silverstolpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klungelig pakt Roslund de bal. Silverstolpe is nu in balbezit. Roslund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roslund krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Silverstolpe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silverstolpe met een snel genomen vrije trap. Owesson heeft problemen om de bal te vangen. Owesson passt de bal zonder na te denken. Byggmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Byggmark haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 0:1

17e minuut.
Pallesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roslund onderschept slim de pass. Roslund speelt de bal door. Huberthus is nu in balbezit. Huberthus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 1:1

23e minuut.
Silverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Silverstolpe geeft een hoge lob. Djuse heeft problemen om de bal te vangen. Helénius geeft een lange en hoge pass. Byggmark springt en kopt de bal. Stigsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Silverstolpe speelt de bal door. Pallesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesson geeft een hoge lob. Silverstolpe kopt de bal weg. Von Scheele geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stigsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Modigh probeert naar een medespeler te passen. Byggmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Byggmark schiet op doel. Stigsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 1:2

35e minuut.
Creutz passt de bal zonder na te denken. Owesson is nu in balbezit. Owesson passt de bal met de wreef. Byggmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Byggmark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Academy 70%, Blåshöjdens BK 30%.
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 1:2

46e minuut.
Runnman komt het veld opgelopen. Hasselblad komt het veld opgelopen. Stålbom komt het veld opgelopen. Jarlegran komt het veld opgelopen. Severinsson komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Severinsson rent richting de bal. Severinsson geeft een hoge lob. Holmqvist heeft problemen om de bal te vangen. Byggmark is nu in balbezit. Byggmark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Owesson met de inworp. Helénius rent richting de bal. Helénius geeft een hoge lob. Byggmark maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Walter kopt de bal weg. Djuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Djuse met een sublieme pass. Huberthus rent richting de bal. Huberthus draait met de bal, schiet en ... Stålbom bokst de bal weg.

75e minuut.
Nilsson met een snelle inworp. Owesson rent richting de bal. Owesson passt de bal in één keer door. Helénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Helénius draait met de bal, schiet en ... Stigsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 1:3

77e minuut.
Severinsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Hasselblad de bal. Hällegard rent richting de bal. Hasselblad onderschept slim de pass. Hasselblad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Creutz onderschept slim de pass. Creutz passt de bal zonder na te denken. Hasselblad rent richting de bal. Hasselblad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 1:4

87e minuut.
Jarlegran onderschept slim de pass. Severinsson is nu in balbezit. Severinsson passt de bal zonder na te denken. Hasselblad is nu in balbezit. Hasselblad geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Stigsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Academy 77%, Blåshöjdens BK 23%.
Swedish Academy - Blåshöjdens BK 1:4