Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foxtrot FC Bel Boys
Normal Tactiek 3-5-2_2024_1
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten formidabel
zwak Passen uitmuntend
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Năftănăilă onderschept slim de pass. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă onderschept slim de pass. Dosel is nu in balbezit. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:1

4e minuut.
Dosel kopt de bal weg. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă rent richting de bal. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:2

6e minuut.
Ände probeert naar een medespeler te passen. Dosel is nu in balbezit. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände geeft de bal voor. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dosel is nu in balbezit. Dosel passt de bal met de wreef. Daar is Ände, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ände geeft een hoge lob. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sälle met een sublieme pass. Dimunno rent richting de bal. Dimunno passt de bal met de wreef. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:3

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stenälv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sälle speelt de bal door. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:4

16e minuut.
Sälle is nu in balbezit. Sälle passt de bal met de wreef. Leosson probeert naar een medespeler te passen. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip bokst de bal weg. Năftănăilă is nu in balbezit. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leosson neemt de hoekschop. Năftănăilă springt en kopt de bal. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände schiet op doel. Löwengrip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ände neemt de hoekschop. Dosel springt en kopt de bal. Löwengrip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Grengren de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:5

18e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle met een sublieme pass. Dosel rent richting de bal. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dosel is nu in balbezit. Sälle is nu in balbezit. Sälle geeft de bal voor. Năftănăilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leosson controleert de bal met de borst. Leosson probeert naar een medespeler te passen. Dosel is nu in balbezit. Sälle is nu in balbezit. Sälle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Leosson geeft een lange en hoge pass. Dosel is nu in balbezit. Grengren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dosel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sälle legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:6

23e minuut.
Bennysson passt de bal met de wreef. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände probeert naar een medespeler te passen. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:7

26e minuut.
Irebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenälv onderschept slim de pass. Stenälv geeft de bal voor. Dosel krijgt zijn hoofd ertegen. Löwengrip probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Rehn de bal. Dosel rent richting de bal. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:8

28e minuut.
Kihlström passt de bal in één keer door. Thell rent richting de bal. Thell passt de bal met de wreef. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:9

29e minuut.
Liv probeert naar een medespeler te passen. Irebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel onderschept slim de pass. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Löwengrip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ände speelt de bal door. Sälle speelt de bal door. Thell geeft een lange en hoge pass. Daar is Dosel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kihlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel onderschept slim de pass. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:10

38e minuut.
Dosel passt de bal in één keer door. Sälle heeft problemen om de bal te vangen. Sälle passt de bal zonder na te denken. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sälle rent richting de bal. Sälle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände geeft de bal voor. Leosson kopt de bal weg. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ände onderschept slim de pass. Ände met een sublieme pass. Sälle is nu in balbezit. Sälle geeft de bal voor. Năftănăilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foxtrot FC 89%, Bel Boys 11%.
Foxtrot FC - Bel Boys 0:10

46e minuut.
Stenälv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenälv geeft een hoge lob. Dosel kopt de bal weg. Năftănăilă controleert de bal met de borst. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:11

47e minuut.
Liv met een sublieme pass. Klungelig pakt Irebring de bal. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:12

48e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dosel rent richting de bal. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grengren de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:13

56e minuut.
Thell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände geeft de bal voor. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel. Paal! Stenälv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:14

59e minuut.
Bennysson heeft problemen om de bal te vangen. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle speelt de bal door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dosel de bal. Dosel schiet op doel. Löwengrip probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sälle met een sublieme pass. Löwengrip probeert naar een medespeler te passen. Sälle kopt de bal weg. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Leosson is nu in balbezit. Leosson passt de bal in één keer door. Dosel rent richting de bal. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Löwengrip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:15

64e minuut.
Sälle passt de bal in één keer door. Dosel is nu in balbezit. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:16

65e minuut.
Kihlström onderschept slim de pass. Sälle is nu in balbezit. Sälle passt de bal met de wreef. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Leosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leosson passt de bal met de wreef. Thell bereikt de bal nog maar net als eerste. Thell geeft een hoge lob. Löwengrip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Löwengrip probeert naar een medespeler te passen. Thell kopt de bal weg. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel. Löwengrip bokst de bal weg. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Conrads bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel verovert de bal door een tackle van achteren. Dosel met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Thell kopt de bal weg. Leosson is nu in balbezit. Leosson passt de bal met de wreef. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:17

74e minuut.
Sälle geeft een lange en hoge pass. Löwengrip speelt de bal door. Thell kopt de bal weg. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:18

75e minuut.
Irebring speelt de bal door. Daar is Liv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:19

76e minuut.
Leosson geeft een hoge lob. Daar is Grengren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grengren verovert de bal door een tackle van achteren. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kihlström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle passt de bal met de wreef. Dosel is nu in balbezit. Dosel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ände verovert de bal door een tackle van achteren. Ände probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sälle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Löwengrip met een harde bal richting middenveld. Sälle kopt de bal weg. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sälle kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Leosson passt de bal in één keer door. Năftănăilă rent richting de bal. Leosson met een sublieme pass. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:20

84e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Sälle geeft de bal voor. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:21

86e minuut.
Dimunno geeft een hoge lob. Grengren probeert de bal met de borst te controleren. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ... Löwengrip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:22

90e minuut.
Ände onderschept slim de pass. Ände probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. Löwengrip probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Daar is Rehn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - Bel Boys 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foxtrot FC 89%, Bel Boys 11%.
Foxtrot FC - Bel Boys 0:23