Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åsbro FK Ragges Boys
Normal Tactiek B-laget
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 41.7
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jäpel geeft een hoge lob. Friman heeft problemen om de bal te vangen. Friman met een sublieme pass. Klungelig pakt Endenstein de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Petersson met een sublieme pass. Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Holster rent richting de bal. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel. Crispinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - Ragges Boys 0:1

9e minuut.
Sanfridsson heeft problemen om de bal te vangen. Sanfridsson passt de bal in één keer door. Holster heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rosin heeft problemen om de bal te vangen. Holster is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel. Crispinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - Ragges Boys 0:2

14e minuut.
Sanfridsson met een sublieme pass. Wilhelmsson rent richting de bal. Holster bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Inworp. William met een snelle inworp. Petersson rent richting de bal. Petersson geeft de bal voor. Leopoldsson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Friman onderschept slim de pass. Friman passt de bal in één keer door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Crispinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wilhelmsson is nu in balbezit. Petersson onderschept slim de pass. Petersson speelt de bal door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Friman onderschept slim de pass. Friman met een sublieme pass. Thuresson is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Inworp. Gardell met de inworp. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson met een sublieme pass. Sanfridsson is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jäpel geeft een lange en hoge pass. Endenstein kopt de bal weg. William geeft een lange en hoge pass. Friman krijgt zijn hoofd ertegen. Crispinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Holmström is nu in balbezit. Holmström passt de bal in één keer door. Endenstein is nu in balbezit. Friman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta onderschept slim de pass. Poczta geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Crispinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
William is nu in balbezit. William geeft een lange en hoge pass. Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Crispinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - Ragges Boys 0:3

39e minuut.
Holmström passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Friman de bal. Friman met een sublieme pass. Daar is Endenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsbro FK 71%, Ragges Boys 29%.
Åsbro FK - Ragges Boys 0:3

56e minuut.
Holster bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersson onderschept slim de pass. Friman met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Endenstein probeert naar een medespeler te passen. Leopoldsson geeft een lange en hoge pass. Friman rent richting de bal. Friman draait met de bal, schiet en ... Crispinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ydstrand rent richting de bal. Friman verovert de bal door een tackle van achteren. Friman speelt de bal door. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - Ragges Boys 0:4

69e minuut.
William heeft problemen om de bal te vangen. William geeft de bal voor. Klungelig pakt Thuresson de bal. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bodström de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lindroos met de inworp. Petersson rent richting de bal. Sanfridsson begaat een overtreding. Sanfridsson krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Petersson raakt geblesseerd tijdens het duel. Jäpel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Endenstein de bal. Endenstein kopt de bal weg. Friman rent richting de bal. Friman haalt uit met een fantastische trap. Crispinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Holmström verovert de bal door een tackle van achteren. Holmström geeft een lange en hoge pass. Friman rent richting de bal. Friman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - Ragges Boys 0:5

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Crispinsson niet meer kan verder spelen. Dahm komt het veld opgelopen.

74e minuut.
William rent richting de bal. William speelt de bal door. Friman rent richting de bal. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Dahm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leopoldsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
William bereikt de bal nog maar net als eerste. William passt de bal in één keer door. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åsbro FK - Ragges Boys 0:6

80e minuut.
Thuresson geeft de bal voor. Petersson kopt de bal weg. Daar is Bodström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Dahm bokst de bal weg.

86e minuut.
Leopoldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leopoldsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Friman rent richting de bal. Friman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nordell passt de bal in één keer door. Inworp. Holmström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leopoldsson is nu in balbezit. Leopoldsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lindroos geeft een lange en hoge pass. Alarcón kopt de bal weg. Petersson met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åsbro FK 84%, Ragges Boys 16%.
Åsbro FK - Ragges Boys 0:6