Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vämjeliga Spöken IFK träben
Normal Tactiek okej
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Älvebring is nu in balbezit. Petardo verovert de bal door een tackle van achteren. Petardo passt de bal zonder na te denken. Skugge rent richting de bal. Skugge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:1

7e minuut.
Laks geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bringnäs met de inworp. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Petardo kopt de bal weg. Skugge heeft problemen om de bal te vangen. Thorbjörnsson is nu in balbezit. Skugge onderschept slim de pass. Skugge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Skugge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs geeft de bal voor. Skugge rent richting de bal. Skugge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:2

12e minuut.
Thorbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Tynander verovert de bal door een tackle van achteren. Tynander speelt de bal door. Skugge rent richting de bal. Skugge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:3

16e minuut.
Mattiasson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petardo de bal. Beckman probeert naar een medespeler te passen. Skugge rent richting de bal. Skugge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Matson probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bringnäs met een snelle inworp. Petardo rent richting de bal. Petardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matson met een harde bal richting middenveld. Bringnäs kopt de bal weg. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:4

20e minuut.
Laks is nu in balbezit. Petardo verovert de bal door een tackle van achteren. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge draait met de bal, schiet en ... Matson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:5

26e minuut.
Fleetwood probeert naar een medespeler te passen. Beckman rent richting de bal. Beckman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:6

35e minuut.
Thorbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood probeert naar een medespeler te passen. Beckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood speelt de bal door. Skugge is nu in balbezit. Skugge schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kumlin de bal. Skugge rent richting de bal. Skugge draait met de bal, schiet en ... Matson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:7

44e minuut.
Tynander rent richting de bal. Tynander geeft de bal voor. Skugge kopt de bal weg. Beckman rent richting de bal. Beckman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Petardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vämjeliga Spöken 83%, IFK träben 17%.
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:8

50e minuut.
Mattiasson speelt de bal door. Fleetwood probeert naar een medespeler te passen. Bringnäs met een sublieme pass. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Michaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood verovert de bal door een tackle van achteren. Fleetwood probeert naar een medespeler te passen. Skugge is nu in balbezit. Skugge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nauthe probeert naar een medespeler te passen. Mattiasson rent richting de bal. Mattiasson passt de bal zonder na te denken. Beckman rent richting de bal. Beckman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mattiasson geeft de bal voor. Matson met een sublieme pass. Bringnäs kopt de bal weg. Petardo rent richting de bal. Petardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fleetwood met een sublieme pass. Skugge is nu in balbezit. Skugge passt de bal zonder na te denken. Petardo is nu in balbezit. Petardo schiet op doel. Matson bokst de bal weg.

60e minuut.
Fleetwood probeert naar een medespeler te passen. Mattiasson is nu in balbezit. Mattiasson passt de bal in één keer door. Skugge is nu in balbezit. Skugge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Laks is nu in balbezit. Laks geeft een hoge lob. Mattiasson is nu in balbezit. Mattiasson geeft een lange en hoge pass. Skugge springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Rosberg speelt de bal door. Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood met een sublieme pass. Petardo rent richting de bal. Petardo schiet op doel. Matson bokst de bal weg.

71e minuut.
Tynander rent richting de bal. Dorsin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tynander raakt geblesseerd tijdens het duel. Hodell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skugge is nu in balbezit. Skugge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Matson met een harde bal richting middenveld. Fleetwood kopt de bal weg. Klungelig pakt Petardo de bal. Skugge rent richting de bal. Skugge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bringnäs met een sublieme pass. Klungelig pakt Tynander de bal. Tynander passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skugge de bal. Skugge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Beckman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mattiasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattiasson geeft een lange en hoge pass. Skugge springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:9

76e minuut.
Wolgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman verovert de bal door een tackle van achteren. Beckman met een sublieme pass. Skugge rent richting de bal. Skugge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:10

83e minuut.
Tynander probeert naar een medespeler te passen. Skugge is nu in balbezit. Skugge passt de bal in één keer door. Beckman rent richting de bal. Beckman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bringnäs met een sublieme pass. Petardo rent richting de bal. Petardo haalt uit met een fantastische trap. Zetterström probeert de bal aan de voet te houden. Matson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:11

90e minuut.
Petardo rent richting de bal. Beckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman met een sublieme pass. Petardo is nu in balbezit. Petardo draait met de bal, schiet en ... Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Skugge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petardo is nu in balbezit. Petardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vämjeliga Spöken 88%, IFK träben 12%.
Vämjeliga Spöken - IFK träben 0:12