Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Samat IK Nordia
Normal Tactiek back2
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 52.1
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Łoszek speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal met de wreef. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sjöström met een harde bal richting middenveld. Rivillos kopt de bal weg. Damnik is nu in balbezit. Damnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:1

7e minuut.
Kilar met de inworp. García Escudero is nu in balbezit. García Escudero geeft een hoge lob. Drywa is nu in balbezit. Drywa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rivillos passt de bal zonder na te denken. Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal met de wreef. Daar is Damnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kilar met een sublieme pass. Drywa is nu in balbezit. Drywa passt de bal zonder na te denken. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:2

19e minuut.
Nordman rent richting de bal. García Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. García Escudero geeft een lange en hoge pass. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:3

21e minuut.
Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Viklund probeert de bal aan de voet te houden. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sjöström trapt de bal weg van het doel. Rivillos kopt de bal weg. Drywa rent richting de bal. Drywa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rivillos geeft een hoge lob. Brundin rent richting de bal. Drywa verovert de bal door een tackle van achteren. Drywa draait met de bal, schiet en ... Sjöström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:4

28e minuut.
Brundin rent richting de bal. Drywa onderschept slim de pass. Wiland rent richting de bal. Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:5

31e minuut.
Wiland rent richting de bal. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik passt de bal zonder na te denken. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ekman speelt de bal door. Kilar controleert de bal met de borst. Kilar passt de bal zonder na te denken. García Escudero geeft de bal voor. Drywa springt en kopt de bal. Sjöström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zapiec met een sublieme pass. Rivillos rent richting de bal. Rivillos speelt de bal door. Drywa is nu in balbezit. Drywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:6

37e minuut.
Drywa is nu in balbezit. Drywa passt de bal met de wreef. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik schiet op doel. Sjöström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:7

39e minuut.
Ekman is nu in balbezit. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Drywa rent richting de bal. Drywa schiet op doel. Paal!

40e minuut.
García Escudero rent richting de bal. García Escudero passt de bal in één keer door. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:8

41e minuut.
Kilar geeft de bal voor. Cronborg kopt de bal weg. Henriksson heeft problemen om de bal te vangen. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:9

43e minuut.
Drywa passt de bal in één keer door. Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar passt de bal in één keer door. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Damnik passt de bal zonder na te denken. Viklund onderschept slim de pass. Brundin is nu in balbezit. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samat 81%, IK Nordia 19%.
FC Samat - IK Nordia 0:9

48e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar geeft de bal voor. Drywa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Drywa rent richting de bal. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:10

51e minuut.
Damnik onderschept slim de pass. Damnik passt de bal zonder na te denken. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Henriksson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kilar zal de hoekschop nemen. Damnik rent richting de bal. Damnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:11

54e minuut.
Zapiec rent richting de bal. Zapiec geeft een lange en hoge pass. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Sjöström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:12

55e minuut.
Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkesson begaat een overtreding. Damnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Escudero met een snel genomen vrije trap. Drywa is nu in balbezit. Drywa met een sublieme pass. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Damnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:13

60e minuut.
García Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. García Escudero geeft een lange en hoge pass. Daar is Henriksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel. Sjöström bokst de bal weg.

63e minuut.
Rivillos rent richting de bal. Rivillos passt de bal met de wreef. Drywa rent richting de bal. Damnik is nu in balbezit. Damnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Sjöström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wiland rent richting de bal. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos met een sublieme pass. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rivillos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivillos met een sublieme pass. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:14

74e minuut.
Kilar kopt de bal weg. Drywa heeft problemen om de bal te vangen. Drywa passt de bal met de wreef. Damnik is nu in balbezit. Damnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rivillos probeert naar een medespeler te passen. García Escudero probeert naar een medespeler te passen. Rivillos geeft een lange en hoge pass. Drywa is nu in balbezit. Drywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:15

81e minuut.
Daar is Rivillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivillos kopt de bal weg. Damnik met een sublieme pass. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Sjöström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ... Sjöström maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kilar geeft een hoge lob. Ekman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kilar zal de hoekschop nemen. Drywa maakt een snoekduik en kopt de bal. Sjöström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kilar geeft een lange en hoge pass. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg rent richting de bal. Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik schiet op doel. Sjöström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:16

89e minuut.
Cronborg passt de bal zonder na te denken. Rivillos probeert naar een medespeler te passen. Damnik is nu in balbezit. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viklund de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - IK Nordia 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samat 89%, IK Nordia 11%.
FC Samat - IK Nordia 0:17