Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dali FCK Gnuville BK
451 Tactiek fylle
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.8 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Halm rent richting de bal. Halm met een sublieme pass. Kullinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot rent richting de bal. Enrot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Götstam rent richting de bal. Götstam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Halm verovert de bal door een tackle van achteren. Götstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin rent richting de bal. Götstam onderschept slim de pass. Götstam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kullinger is nu in balbezit. Kullinger passt de bal in één keer door. Götstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot rent richting de bal. Enrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nelsson is nu in balbezit. Nelsson geeft de bal voor. Daar is Rubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enrot is nu in balbezit. Enrot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Villesson geeft de bal voor. Inworp. Kullinger met een snelle inworp. Enrot rent richting de bal. Enrot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Halm passt de bal zonder na te denken. Brorsson is nu in balbezit. Götstam rent richting de bal. Daar is Enrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Brorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot onderschept slim de pass. Enrot passt de bal met de wreef. Götstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Götstam draait met de bal, schiet en ... Duvstrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dali FCK 72%, Gnuville BK 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dali FCK - Gnuville BK 0:0

52e minuut.
Götstam is nu in balbezit. Götstam passt de bal zonder na te denken. Enrot rent richting de bal. Enrot draait met de bal, schiet en ... Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Gnuville BK 0:1

67e minuut.
Brorsson heeft problemen om de bal te vangen. Götstam rent richting de bal. Götstam passt de bal zonder na te denken. Enrot rent richting de bal. Enrot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Enrot onderschept slim de pass. Enrot passt de bal zonder na te denken. Götstam is nu in balbezit. Götstam draait met de bal, schiet en ... Villesson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Gnuville BK 0:2

77e minuut.
Ingesson is nu in balbezit. Nelsson onderschept slim de pass. Nelsson speelt de bal door. Ström rent richting de bal. Ström geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sjögran met een sublieme pass. Kullinger is nu in balbezit. Kullinger met een sublieme pass. Enrot rent richting de bal. Enrot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kullinger is nu in balbezit. Kullinger passt de bal zonder na te denken. Enrot geeft de bal voor. Götstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Götstam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dali FCK 67%, Gnuville BK 33%.
Dali FCK - Gnuville BK 0:2