Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosova Nova
Attack Tactiek Come as you are
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Milanov met de inworp. Wujec rent richting de bal. Wujec geeft een lange en hoge pass. Deis rent richting de bal. Deis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Ossowski met een snelle inworp. Wujec rent richting de bal. Wujec geeft een lange en hoge pass. Enrot kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vidarsson kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:1

7e minuut.
Silfverskiöld rent richting de bal. Ytter onderschept slim de pass. Ytter geeft een hoge lob. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:2

8e minuut.
Ossowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal in één keer door. Ossowski geeft de bal voor. Deis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Vidarsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Backman is nu in balbezit. Deis onderschept slim de pass. Deis passt de bal met de wreef. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári schiet op doel. Krabba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Deis controleert de bal met de borst. Sandklef rent richting de bal. Deis onderschept slim de pass. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:3

14e minuut.
Milanov met de inworp. Wujec is nu in balbezit. Wujec met een sublieme pass. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:4

16e minuut.
Szathmári passt de bal zonder na te denken. Vidarsson rent richting de bal. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis schiet op doel. Krabba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:5

17e minuut.
Silfverskiöld is nu in balbezit. Silfverskiöld passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rytterbo de bal onder controle te krijgen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:6

18e minuut.
Wujec passt de bal in één keer door. Ossowski heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski passt de bal in één keer door. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:7

21e minuut.
Deis kopt de bal weg. Vidarsson kan de bal niet met de borst controleren. Szathmári rent richting de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:8

22e minuut.
Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap. Vidarsson kopt de bal weg. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov met een sublieme pass. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:9

26e minuut.
Ossowski is nu in balbezit. Ossowski met een sublieme pass. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Vidarsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:10

28e minuut.
Szathmári rent richting de bal. Szathmári passt de bal zonder na te denken. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. Vidarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krabba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Doeltrap. Krabba trapt de bal weg van het doel. Ossowski kopt de bal weg. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:11

33e minuut.
Klungelig pakt Ossowski de bal. Ossowski probeert naar een medespeler te passen. Vidarsson is nu in balbezit. Deis onderschept slim de pass. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:12

34e minuut.
Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski passt de bal in één keer door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:13

35e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Rytterbo met een sublieme pass. Sandklef rent richting de bal. Szathmári rent richting de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krabba met een harde bal richting middenveld. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov geeft een lange en hoge pass. Deis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Krabba probeert naar een medespeler te passen. Milanov geeft de bal voor. Vidarsson heeft problemen om de bal te vangen. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:14

39e minuut.
Ossowski passt de bal met de wreef. Wujec is nu in balbezit. Wujec speelt de bal door. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rytterbo kopt de bal weg. Szathmári is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidarsson. Vidarsson krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Milanov met de inworp. Wujec met een sublieme pass. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:15

42e minuut.
Hökmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark passt de bal zonder na te denken. Sandklef rent richting de bal. Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Krabba trapt de bal weg van het doel. Wujec kopt de bal weg. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova 88%, Nova 12%.
Kosova - Nova 0:15

47e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal in één keer door. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:16

49e minuut.
Krabba trapt de bal weg. Wujec probeert de bal met de borst te controleren. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Ossowski heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wujec met een sublieme pass. Milanov rent richting de bal. Milanov met een sublieme pass. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hökmark rent richting de bal. Milanov geeft een lange en hoge pass. Szathmári rent richting de bal. Szathmári schiet op doel. Krabba probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ossowski geeft een lange en hoge pass. Szathmári kopt de bal weg. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap. Krabba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:17

66e minuut.
Sandklef rent richting de bal. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári rent richting de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Vidarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:18

70e minuut.
Vidarsson geeft een hoge lob. Silfverskiöld probeert de bal aan de voet te houden. Muñiz Fernández speelt de bal door. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. Krabba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Milanov probeert naar een medespeler te passen. Wujec is nu in balbezit. Wujec speelt de bal door. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Huuva passt de bal met de wreef. Milanov rent richting de bal. Milanov passt de bal met de wreef. Deis rent richting de bal. Deis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:19

81e minuut.
Daar is Milanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanov geeft een lange en hoge pass. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis haalt uit met een fantastische trap. Krabba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Enrot geeft een hoge lob. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal met de wreef. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ossowski geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Vidarsson trapt de bal weg van het doel. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krabba trapt de bal weg. Backman kopt de bal weg. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Nova 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova 88%, Nova 12%.
Kosova - Nova 0:20