Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youth Gold Masonjar FC
Normal Tactiek MidRockII
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Waśków kopt de bal weg. Rosenkvist heeft problemen om de bal te vangen. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski draait met de bal, schiet en ... Waśków probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Durgé trapt de bal weg van het doel. Sarri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pärsson. Pärsson krijgt een gele kaart. Sarri raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:1

4e minuut.
Sarri onderschept slim de pass. Sarri speelt de bal door. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja geeft de bal voor. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:2

5e minuut.
Larholm is nu in balbezit. Biecke onderschept slim de pass. Biecke passt de bal in één keer door. Waśków heeft problemen om de bal te vangen. Waśków haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Waśków de bal. Durgé is nu in balbezit. Waśków verovert de bal door een tackle van achteren. Waśków haalt uit met een fantastische trap. Bergort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:3

11e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Waśków rent richting de bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bergort met een harde bal richting middenveld. Kulewski kopt de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Bergort bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:4

13e minuut.
Waśków verovert de bal door een tackle van achteren. Von Platen rent richting de bal. Rebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków rent richting de bal. Rebola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Biecke passt de bal met de wreef. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkvist verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Waśków is nu in balbezit. Riis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Waśków zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Waśków moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Waśków schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Biecke passt de bal in één keer door. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja haalt uit met een fantastische trap. Bergort werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Doeltrap. Mikaelsson met een harde bal richting middenveld. Kakuja kopt de bal weg. Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:5

31e minuut.
Bjurheden geeft een hoge lob. Wälitalo speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:6

36e minuut.
Sarri probeert naar een medespeler te passen. Rosenkvist is nu in balbezit. Rosenkvist met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Bergort bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:7

37e minuut.
Sarri rent richting de bal. Sarri met een sublieme pass. Rebola is nu in balbezit. Rebola geeft de bal voor. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Tywralski speelt de bal door. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke schiet op doel. Bergort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:8

40e minuut.
Larholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Larholm probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rosenkvist de bal onder controle te krijgen. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rosenkvist rent richting de bal. Kakuja met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Wälitalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kakuja probeert naar een medespeler te passen. Lukkarila rent richting de bal. Lukkarila geeft een lange en hoge pass. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Gold 82%, Masonjar FC 18%.
Youth Gold - Masonjar FC 0:9

47e minuut.
Kakuja onderschept slim de pass. Kakuja speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Bergort maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

49e minuut.
Tywralski rent richting de bal. Tywralski passt de bal zonder na te denken. Durgé heeft problemen om de bal te vangen. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:10

49e minuut.
Pärsson probeert naar een medespeler te passen. Larholm rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Biecke passt de bal in één keer door. Sarri is nu in balbezit. Sarri passt de bal zonder na te denken. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Bergort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:11

55e minuut.
Wälitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergort probeert naar een medespeler te passen. Kakuja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke schiet op doel. Bergort bokst de bal weg.

56e minuut.
Wälitalo geeft de bal voor. Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Von Platen is nu in balbezit. Rebola onderschept slim de pass. Rebola schiet op doel. Bergort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Lukkarila is nu in balbezit. Lukkarila geeft een lange en hoge pass. Wälitalo rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke schiet op doel. Bergort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:12

61e minuut.
Sarri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wälitalo de bal. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Bergort werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:13

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Durgé de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kakuja zal de hoekschop nemen. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Bergort bokst de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Tywralski de bal. Rosenkvist is nu in balbezit. Tywralski onderschept slim de pass. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tywralski onderschept slim de pass. Tywralski speelt de bal door. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Bergort probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:14

68e minuut.
Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durgé rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt Tywralski de bal. Tywralski geeft een lange en hoge pass. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Bergort probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kakuja rent richting de bal. Kakuja probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Bergort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Tywralski passt de bal met de wreef. Kakuja rent richting de bal. Kakuja geeft een hoge lob. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rebola met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Sarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riis is nu in balbezit. Riis passt de bal zonder na te denken. Pärsson rent richting de bal. Pärsson schiet op doel. Mikaelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tywralski met een sublieme pass. Sarri met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:15

87e minuut.
Tywralski rent richting de bal. Tywralski geeft een lange en hoge pass. Daar is Durgé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarri rent richting de bal. Sarri geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Youth Gold - Masonjar FC 0:16

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bergort trapt de bal weg van het doel. Kakuja kopt de bal weg. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke schiet op doel. Bergort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youth Gold 84%, Masonjar FC 16%.
Youth Gold - Masonjar FC 0:16