Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Rimani FC Husker United
Normal Tactiek AB vs Cambrant
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Herczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leonardsson de bal. Nesser rent richting de bal. Nesser haalt uit met een fantastische trap. Leisten probeert de bal aan de voet te houden. Kleine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Roxström verovert de bal door een tackle van achteren. Roxström passt de bal in één keer door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Kleine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lagoudakis passt de bal in één keer door. Nesser heeft problemen om de bal te vangen. Nesser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Crantzberg geeft de bal voor. Arvhage kopt de bal weg. Inworp. Bergman met de inworp. Herczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Nesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesser draait met de bal, schiet en ... Kleine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leisten de bal. Nesser rent richting de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leisten heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:1

15e minuut.
Roxström passt de bal zonder na te denken. Nesser probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Kleine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:2

18e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Herczyk geeft de bal voor. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Kleine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:3

20e minuut.
Carro met een sublieme pass. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis passt de bal in één keer door. Nesser rent richting de bal. Nesser haalt uit met een fantastische trap. Kleine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk geeft de bal voor. Mattsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Bringnäs de bal. Bergman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Leonardsson kan de bal niet met de borst controleren. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser speelt de bal door. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Kleine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Lagoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Lagoudakis probeert naar een medespeler te passen. Nesser rent richting de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman verovert de bal door een tackle van achteren. Bergman geeft een lange en hoge pass. Nesser is nu in balbezit. Nesser draait met de bal, schiet en ... Kleine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:4

30e minuut.
Leonardsson geeft een hoge lob. Inworp. Roxström met de inworp. Nesser rent richting de bal. Nesser schiet op doel. Kleine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:5

32e minuut.
Roxström geeft de bal voor. Klungelig pakt Crantzberg de bal. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Kleine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:6

33e minuut.
Leonardsson geeft de bal voor. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser passt de bal in één keer door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Kleine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lagoudakis probeert de bal met de borst te controleren. Bringnäs speelt de bal door. Bergort rent richting de bal. Lagoudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lagoudakis schiet op doel. Kleine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Roxström bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxström passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leisten de bal. Nesser is nu in balbezit. Nesser draait met de bal, schiet en ... Kleine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Rimani FC 84%, Husker United 16%.
Al-Rimani FC - Husker United 0:7

51e minuut.
Bergman geeft een hoge lob. Wänberg heeft problemen om de bal te vangen. Roxström probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Leonardsson rent richting de bal. Nesser verovert de bal door een tackle van achteren. Nesser speelt de bal door. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:8

52e minuut.
Alstander met een sublieme pass. Arvhage heeft problemen om de bal te vangen. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:9

55e minuut.
Roxström probeert naar een medespeler te passen. Bergman probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Kleine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:10

57e minuut.
Crantzberg is nu in balbezit. Crantzberg geeft de bal voor. Inworp. Herczyk met een snelle inworp. Roxström geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roxström passt de bal in één keer door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bringnäs. Lagoudakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bergman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nesser geeft een hoge lob. Herczyk rent richting de bal. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:11

71e minuut.
Roxström speelt de bal door. Lagoudakis is nu in balbezit. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Crantzberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Leonardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxström verovert de bal door een tackle van achteren. Roxström geeft de bal voor. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Carro onderschept slim de pass. Carro speelt de bal door. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leisten de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roxström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Leonardsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesser probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Kleine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:12

84e minuut.
Arvhage passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Herczyk de bal. Herczyk passt de bal in één keer door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:13

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roxström is nu in balbezit. Roxström geeft de bal voor. Lagoudakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Husker United 0:14

89e minuut.
Klungelig pakt Leisten de bal. Nesser is nu in balbezit. Nesser passt de bal in één keer door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Rimani FC 85%, Husker United 15%.
Al-Rimani FC - Husker United 0:14