Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumpna Spöken Xlashrs FC
Normal Tactiek 4-3-3 AWONL
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Moine haalt uit met een fantastische trap. Kvarnlöf speelt de bal door. Pieniacki kopt de bal weg. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Crantzberg rent richting de bal. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft de bal voor. Klungelig pakt İltan de bal. İltan draait met de bal, schiet en ... Kvarnlöf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ribbing rent richting de bal. Dansson onderschept slim de pass. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. Kvarnlöf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:1

7e minuut.
Thue passt de bal met de wreef. Daar is İltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan schiet op doel. Bùi Dũng probeert de bal aan de voet te houden. Pieniacki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ... Kvarnlöf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:2

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Woxlin stond buitenspel. Castelho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bùi Dũng probeert de bal met de borst te controleren. Cincă rent richting de bal. Cincă schiet op doel. Kvarnlöf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sporre de bal. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:3

15e minuut.
Ängblad rent richting de bal. Dimitriou is nu in balbezit. Dimitriou met een sublieme pass. Daar is Bùi Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... Kvarnlöf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thue zal de hoekschop nemen. Cincă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cincă passt de bal in één keer door. Wibrån bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă is nu in balbezit. Cincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:4

19e minuut.
Moine rent richting de bal. Moine geeft een hoge lob. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:5

22e minuut.
Jörnhem is nu in balbezit. Jörnhem geeft een lange en hoge pass. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng schiet op doel. Kvarnlöf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:6

23e minuut.
Bergmark is nu in balbezit. İltan verovert de bal door een tackle van achteren. İltan met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Cincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:7

25e minuut.
Moine speelt de bal door. Cincă probeert naar een medespeler te passen. İltan rent richting de bal. İltan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sporre de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:8

29e minuut.
İltan heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Dũng is nu in balbezit. Daar is Cincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is İltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:9

35e minuut.
Dimitriou met een sublieme pass. Pieniacki heeft problemen om de bal te vangen. Dimitriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitriou geeft de bal voor. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvarnlöf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jörnhem geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thue neemt de hoekschop. Bùi Dũng springt en kopt de bal. Kvarnlöf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:10

36e minuut.
Fajersson passt de bal in één keer door. Bergmark rent richting de bal. Bergmark geeft een lange en hoge pass. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Thue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă is nu in balbezit. Cincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ängblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:11

38e minuut.
Drougge is nu in balbezit. Drougge passt de bal zonder na te denken. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:12

45e minuut.
Thue met een sublieme pass. Daar is Cincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thue met een sublieme pass. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpna Spöken 90%, Xlashrs FC 10%.
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:13

46e minuut.
Sporre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pieniacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is İltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wibrån probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moine speelt de bal door. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ribbing verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng is nu in balbezit. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:14

57e minuut.
Woxlin probeert naar een medespeler te passen. Sjöström is nu in balbezit. Sjöström passt de bal met de wreef. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft een hoge lob. Kvarnlöf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
İltan onderschept slim de pass. İltan passt de bal met de wreef. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng schiet op doel. Kvarnlöf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cincă is nu in balbezit. Cincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:15

67e minuut.
Dansson is nu in balbezit. Moine speelt de bal door. Pieniacki is nu in balbezit. Pieniacki geeft een lange en hoge pass. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvarnlöf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kvarnlöf trapt de bal weg van het doel. Cincă kopt de bal weg. Bùi Dũng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:16

71e minuut.
Thue rent richting de bal. Daar is Thue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thue passt de bal zonder na te denken. Daar is Bùi Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Dimitriou kopt de bal weg. Pieniacki probeert naar een medespeler te passen. Ribbing rent richting de bal. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dansson onderschept slim de pass. Thue onderschept slim de pass. Thue speelt de bal door. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Thue met een snelle inworp. Dansson rent richting de bal. Ribbing begaat een overtreding. Ribbing krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Wibrån bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan passt de bal met de wreef. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:17

85e minuut.
Drougge met een sublieme pass. Klungelig pakt Woxlin de bal. Cincă verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wibrån rent richting de bal. Wibrån schiet op doel. İltan heeft problemen om de bal te vangen. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:18

88e minuut.
Bùi Dũng probeert naar een medespeler te passen. Cincă rent richting de bal. Klungelig pakt Cincă de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jörnhem de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpna Spöken 93%, Xlashrs FC 7%.
Lumpna Spöken - Xlashrs FC 0:19