Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syltmännens Gossar Bajen_forever
Normal Tactiek Hard
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 53.9
average Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Tedenbäck rent richting de bal. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa passt de bal met de wreef. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:1

4e minuut.
Grubczyk speelt de bal door. Daar is Gappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbertsson is nu in balbezit. Gappa onderschept slim de pass. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa rent richting de bal. Ruiz García met een sublieme pass. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:2

10e minuut.
Rütten verovert de bal door een tackle van achteren. Rütten passt de bal zonder na te denken. Bourbotte is nu in balbezit. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. Egilsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:3

10e minuut.
Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herbertsson de bal. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:4

11e minuut.
Herbertsson heeft problemen om de bal te vangen. Herbertsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tedenbäck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:5

13e minuut.
Rydel kopt de bal weg. Daar is Herbertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz García rent richting de bal. Daar is Ruiz García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Thiery passt de bal zonder na te denken. Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski geeft een lange en hoge pass. Bourbotte is nu in balbezit. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bourbotte kopt de bal weg. Gappa rent richting de bal. Gappa passt de bal in één keer door. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Egilsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gappa rent richting de bal. Gappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:6

22e minuut.
Nordin geeft de bal voor. Inworp. Thiery met een snelle inworp. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Grubczyk met een sublieme pass. Thiery met een sublieme pass. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel. Egilsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:7

25e minuut.
Thiery speelt de bal door. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk speelt de bal door. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:8

27e minuut.
Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García met een sublieme pass. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gappa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Theutenberg de bal onder controle te krijgen. Ruiz García kopt de bal weg. Bourbotte heeft problemen om de bal te vangen. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nordin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiery met de inworp. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Grubczyk speelt de bal door. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García passt de bal met de wreef. Gappa controleert de bal met de borst. Gappa schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Tedenbäck is nu in balbezit. Ruiz García met een sublieme pass. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Herbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García passt de bal met de wreef. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Egilsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:9

41e minuut.
Grubczyk passt de bal met de wreef. Rütten is nu in balbezit. Rütten passt de bal in één keer door. Gappa is nu in balbezit. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:10

42e minuut.
Rydell rent richting de bal. Rydell passt de bal met de wreef. Holmgren is nu in balbezit. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Egilsson trapt de bal weg van het doel. Thiery is nu in balbezit. Thiery met een sublieme pass. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel. Egilsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thiery zal de hoekschop nemen. Gappa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syltmännens Gossar 84%, Bajen_forever 16%.
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:10

48e minuut.
Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García met een sublieme pass. Bourbotte rent richting de bal. Gappa rent richting de bal. Gappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:11

49e minuut.
Hubertsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Rydell de bal. Hubertsson is nu in balbezit. Gappa onderschept slim de pass. Gappa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourbotte is nu in balbezit. Bourbotte schiet op doel. Egilsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:12

51e minuut.
Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery met een sublieme pass. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel. Egilsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:13

53e minuut.
Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa onderschept slim de pass. Gappa met een sublieme pass. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. Egilsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Thiery passt de bal met de wreef. Bourbotte rent richting de bal. Thiery geeft de bal voor. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:14

57e minuut.
Palmblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery onderschept slim de pass. Thiery passt de bal in één keer door. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:15

60e minuut.
Theutenberg geeft een lange en hoge pass. Thiery kopt de bal weg. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel. Egilsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:16

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rütten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Gappa is nu in balbezit. Gappa draait met de bal, schiet en ... Egilsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Theutenberg met een harde bal richting middenveld. Ruiz García heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Gappa is nu in balbezit. Gappa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dageby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herbertsson is nu in balbezit. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rütten speelt de bal door. Gappa is nu in balbezit. Bourbotte rent richting de bal. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García draait met de bal, schiet en ... Egilsson bokst de bal weg. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:17

68e minuut.
Egilsson probeert naar een medespeler te passen. Rütten kopt de bal weg. Klungelig pakt Nordin de bal. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Egilsson trapt de bal weg. Thiery is nu in balbezit. Thiery met een sublieme pass. Bourbotte is nu in balbezit. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gappa onderschept slim de pass. Gappa geeft een hoge lob. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. Egilsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:18

73e minuut.
Thiery geeft een lange en hoge pass. Gappa kopt de bal weg. Daar is Wilhelmsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gappa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grubczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bourbotte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dageby rent richting de bal. Grubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grubczyk geeft de bal voor. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nordin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thiery met de inworp. Ruiz García geeft de bal voor. Gappa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gappa probeert naar een medespeler te passen. Ciman is nu in balbezit. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk geeft de bal voor. Gappa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Egilsson met een harde bal richting middenveld. Grubczyk kopt de bal weg. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa heeft problemen om de bal te vangen. Gappa probeert naar een medespeler te passen. Egilsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:19

87e minuut.
Thiery met een sublieme pass. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery geeft een lange en hoge pass. Gappa maakt een snoekduik en kopt de bal. Egilsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bourbotte controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:20

89e minuut.
Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Nordin rent richting de bal. Bourbotte onderschept slim de pass. Bourbotte schiet op doel. Egilsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syltmännens Gossar 89%, Bajen_forever 11%.
Syltmännens Gossar - Bajen_forever 0:21