Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krabbam Fc Slaskbo IK
Normal Tactiek omg8
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Stolc passt de bal met de wreef. Saag rent richting de bal. Saag geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liedholm de bal. Liedholm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Thellberg trapt de bal weg. Duckmarck kan de bal niet met de borst controleren. Duckmarck geeft een lange en hoge pass. Liedholm rent richting de bal. Liedholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:1

5e minuut.
Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm passt de bal in één keer door. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Saag rent richting de bal. Saag geeft een hoge lob. Liedholm rent richting de bal. Liedholm schiet op doel. Thellberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Duckmarck passt de bal zonder na te denken. Saag heeft problemen om de bal te vangen. Saag speelt de bal door. Wegerup is nu in balbezit. Wegerup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:2

12e minuut.
Daar is Edman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duckmarck met de inworp. Stolc geeft een hoge lob. Liedholm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Saag met een sublieme pass. Daar is Liedholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liedholm met een sublieme pass. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup haalt uit met een fantastische trap. Thellberg bokst de bal weg.

14e minuut.
Liedholm passt de bal met de wreef. Duckmarck met een sublieme pass. Daar is Tomasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:3

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duckmarck met de inworp. Stolc is nu in balbezit. Stolc geeft een hoge lob. Liedholm krijgt zijn hoofd ertegen. Thellberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Saag met de inworp. Stolc rent richting de bal. Stolc passt de bal zonder na te denken. Liedholm rent richting de bal. Liedholm schiet op doel. Thellberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:4

22e minuut.
Tomasson kopt de bal weg. Stolc is nu in balbezit. Stolc met een sublieme pass. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm draait met de bal, schiet en ... Thellberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernulv heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:5

24e minuut.
Thellberg met een sublieme pass. Plegert kopt de bal weg. Edman rent richting de bal. Wegerup verovert de bal door een tackle van achteren. Wegerup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Thellberg niet meer kan verder spelen. Filipsson komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Liedholm haalt uit met een fantastische trap. Irewald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saag zal de hoekschop nemen. Wegerup springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:6

30e minuut.
Liedholm probeert de bal met de borst te controleren. Liedholm passt de bal met de wreef. Duckmarck speelt de bal door. Wegerup rent richting de bal. Wegerup haalt uit met een fantastische trap. Filipsson bokst de bal weg. Haglund heeft problemen om de bal te vangen. Liedholm rent richting de bal. Liedholm draait met de bal, schiet en ... Filipsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:7

31e minuut.
Daar is Lind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haglund met een sublieme pass. Irewald speelt de bal door. Wegerup probeert de bal met de borst te controleren. Wegerup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lind kopt de bal weg. Stolc is nu in balbezit. Stolc passt de bal zonder na te denken. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm draait met de bal, schiet en ... Filipsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wegerup rent richting de bal. Wegerup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wegerup is nu in balbezit. Wegerup schiet op doel. Filipsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Guglia verovert de bal door een tackle van achteren. Guglia geeft een hoge lob. Liedholm kopt de bal weg. Daar is Wegerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wegerup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Stolc passt de bal in één keer door. Saag rent richting de bal. Saag geeft de bal voor. Wegerup heeft problemen om de bal te vangen. Wegerup schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filipsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc passt de bal met de wreef. Saag heeft problemen om de bal te vangen. Saag geeft de bal voor. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:8

44e minuut.
Liedholm is nu in balbezit. Liedholm passt de bal in één keer door. Wegerup is nu in balbezit. Wegerup draait met de bal, schiet en ... Filipsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krabbam Fc 74%, Slaskbo IK 26%.
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:9

46e minuut.
Indias komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Saag is nu in balbezit. Saag probeert naar een medespeler te passen. Indias is nu in balbezit. Indias haalt uit met een fantastische trap. Filipsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:10

50e minuut.
Örjansson onderschept slim de pass. Örjansson passt de bal zonder na te denken. Duckmarck geeft een lange en hoge pass. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:11

54e minuut.
Stolc kopt de bal weg. Duckmarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Duckmarck probeert naar een medespeler te passen. Indias rent richting de bal. Indias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fernulv is nu in balbezit. Fernulv geeft een lange en hoge pass. Saag speelt de bal door. Indias heeft problemen om de bal te vangen. Indias schiet op doel. Filipsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:12

65e minuut.
Boëthius verovert de bal door een tackle van achteren. Boëthius geeft de bal voor. Indias rent richting de bal. Indias draait met de bal, schiet en ... Filipsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:13

68e minuut.
Klungelig pakt Boëthius de bal. Duckmarck is nu in balbezit. Duckmarck passt de bal met de wreef. Plegert bereikt de bal nog maar net als eerste. Plegert geeft een hoge lob. Hellsing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Edman is nu in balbezit. Duckmarck onderschept slim de pass. Duckmarck probeert de bal met de borst te controleren. Wegerup rent richting de bal. Wegerup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Irewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordvi rent richting de bal. Indias verovert de bal door een tackle van achteren. Indias draait met de bal, schiet en ... Filipsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Duckmarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Duckmarck geeft een hoge lob. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup schiet op doel. Filipsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:14

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duckmarck met de inworp. Stolc geeft een lange en hoge pass. Saag kopt de bal weg. Wegerup is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:15

81e minuut.
Klungelig pakt Stolc de bal. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias geeft een lange en hoge pass. Wegerup is nu in balbezit. Wegerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc passt de bal in één keer door. Indias is nu in balbezit. Indias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:16

83e minuut.
Tomasson rent richting de bal. Tomasson speelt de bal door. Daar is Irewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indias verovert de bal door een tackle van achteren. Indias schiet op doel. Filipsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fernulv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wegerup rent richting de bal. Wegerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:17

86e minuut.
Duckmarck met een snelle inworp. Stolc is nu in balbezit. Stolc passt de bal zonder na te denken. Wegerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wegerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:18

90e minuut.
Edman geeft de bal voor. Stolc rent richting de bal. Stolc passt de bal in één keer door. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias haalt uit met een fantastische trap. Filipsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saag zal de hoekschop nemen. Wegerup controleert de bal met de borst. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krabbam Fc 77%, Slaskbo IK 23%.
Krabbam Fc - Slaskbo IK 0:19