Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Stones NFT FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kiely is nu in balbezit. Kiely geeft de bal voor. Daar is Tobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiely verovert de bal door een tackle van achteren. Kiely geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cashin geeft een hoge lob. Inworp. Wilson met de inworp. Rice rent richting de bal. Rice geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Appel verovert de bal door een tackle van achteren. Appel geeft de bal voor. Colgan rent richting de bal. Colgan schiet op doel. Neville probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - NFT FC 1:0

27e minuut.
Appel rent richting de bal. Kiely onderschept slim de pass. Colgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colgan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bolger passt de bal in één keer door. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel passt de bal in één keer door. Colgan rent richting de bal. Colgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 44%, NFT FC 56%.
Athletic Stones - NFT FC 1:0

48e minuut.
Ballantine met een sublieme pass. Martin is nu in balbezit. Wilson begaat een overtreding. Wilson krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumant bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice rent richting de bal. Sumant rent richting de bal. Sumant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cashin rent richting de bal. Cashin geeft een lange en hoge pass. Cashin kopt de bal weg. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan schiet op doel. De bal raakt de paal. Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
McDonnell geeft de bal voor. Wilson kopt de bal weg. Klungelig pakt Cashin de bal. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 48%, NFT FC 52%.
Athletic Stones - NFT FC 1:0