Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Cats Cork Otters
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Deady passt de bal met de wreef. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock passt de bal zonder na te denken. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Walsh de bal onder controle te krijgen. Harte bereikt de bal nog maar net als eerste. Harte met een sublieme pass. Cummins rent richting de bal. Cummins haalt uit met een fantastische trap. Carson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Constable met een snelle inworp. McGovern bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock onderschept slim de pass. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dobbyn passt de bal in één keer door. McGovern bereikt de bal nog maar net als eerste. McGovern passt de bal met de wreef. Cummins rent richting de bal. Cummins draait met de bal, schiet en ... Carson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Walsh verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is MacGilvernock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGilvernock passt de bal in één keer door. Dobbyn rent richting de bal. Dobbyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Broughan passt de bal in één keer door. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh geeft een lange en hoge pass. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deady rent richting de bal. Deady speelt de bal door. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Broughan is nu in balbezit. Broughan speelt de bal door. Walsh rent richting de bal. Cummins verovert de bal door een tackle van achteren. Cummins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Cork Otters 1:0

44e minuut.
Broughan probeert naar een medespeler te passen. Dobbyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flower verovert de bal door een tackle van achteren. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock haalt uit met een fantastische trap. Gormley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Cats 66%, Cork Otters 34%.
Sharp Cats - Cork Otters 1:0

85e minuut.
Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Colgan de bal onder controle te krijgen. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Geoghegan probeert de bal aan de voet te houden. Walsh rent richting de bal. Walsh passt de bal in één keer door. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Cats 59%, Cork Otters 41%.
Sharp Cats - Cork Otters 1:0