Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acid Bulls Bonaerenses Juniors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ryan met een harde bal richting middenveld. Lawlor probeert naar een medespeler te passen. Moloney speelt de bal door. Dodrill rent richting de bal. Dodrill schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Reddy geeft de bal voor. MacOwl kopt de bal weg. Synnott heeft problemen om de bal te vangen. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Grace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Grace de bal. Synnott is nu in balbezit. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Grace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acid Bulls - Bonaerenses Juniors 0:1

33e minuut.
Finnan rent richting de bal. Rooney onderschept slim de pass. Rooney passt de bal in één keer door. Dodrill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lawlor speelt de bal door. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrill is nu in balbezit. Dodrill draait met de bal, schiet en ... Lawless probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. King verovert de bal door een tackle van achteren. King passt de bal in één keer door. Dodrill is nu in balbezit. Dodrill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 40%, Bonaerenses Juniors 60%.
Acid Bulls - Bonaerenses Juniors 0:1

78e minuut.
McCaul is nu in balbezit. McCaul speelt de bal door. Tooze rent richting de bal. Grace onderschept slim de pass. Grace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 50%, Bonaerenses Juniors 50%.
Acid Bulls - Bonaerenses Juniors 0:1