Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MordeczkiFC Wrecklersi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Monaghan met de inworp. Adams probeert naar een medespeler te passen. Glennon heeft problemen om de bal te vangen. Dykes onderschept slim de pass. Dykes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hederman onderschept slim de pass. Hederman geeft een lange en hoge pass. Clare is nu in balbezit. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody met een sublieme pass. Freyne is nu in balbezit. Freyne schiet op doel. Constable maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Wrecklersi 1:0

36e minuut.
Freyne is nu in balbezit. Freyne passt de bal met de wreef. Hederman is nu in balbezit. Wickett bereikt de bal nog maar net als eerste. Wickett geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Adams met een sublieme pass. Glennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glennon geeft een lange en hoge pass. Freyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Freyne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeczkiFC 52%, Wrecklersi 48%.
MordeczkiFC - Wrecklersi 1:0

47e minuut.
Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Heffernan is nu in balbezit. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dale trapt de bal weg van het doel. Wickett kopt de bal weg. Flanaghan heeft problemen om de bal te vangen. Flanaghan met een sublieme pass. Paal!

49e minuut.
Constable geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cody met een snelle inworp. Wickett probeert de bal met de borst te controleren. Wickett geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kiely is nu in balbezit. Wickett bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiely maakt een afschuwelijke overtreding. Wickett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wickett neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeczkiFC 36%, Wrecklersi 64%.
MordeczkiFC - Wrecklersi 1:0