Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Holes zarzynanie
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten good
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kelly rent richting de bal. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Daar is Tebar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rduch de bal onder controle te krijgen. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - zarzynanie 0:1

4e minuut.
Neary speelt de bal door. Klungelig pakt Kelly de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Loughran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha verovert de bal door een tackle van achteren. Matlocha geeft een hoge lob. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rduch is nu in balbezit. Kapera rent richting de bal. Rduch speelt de bal door. Tebar is nu in balbezit. Tebar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tebar onderschept slim de pass. MacOwl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebar verovert de bal door een tackle van achteren. Tebar geeft een hoge lob. Kapera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera passt de bal in één keer door. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel. Loughran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Loughran trapt de bal weg. Rickard rent richting de bal. Rickard speelt de bal door. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loughran speelt de bal door. Moszkiewicz kopt de bal weg. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loughran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Minnerup probeert de bal aan de voet te houden. Kapera is nu in balbezit. Kapera schiet op doel. Loughran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - zarzynanie 0:2

35e minuut.
Matlocha met de inworp. Moszkiewicz is nu in balbezit. MacOwl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacOwl krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera is nu in balbezit. Kapera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Mrkić passt de bal in één keer door. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rduch is nu in balbezit. Tebar met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 72%, zarzynanie 28%.
Flagrant Holes - zarzynanie 0:2

62e minuut.
Amaral rent richting de bal. Amaral geeft een lange en hoge pass. Kapera rent richting de bal. Kapera draait met de bal, schiet en ... Loughran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - zarzynanie 0:3

66e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minnerup de bal. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - zarzynanie 0:4

68e minuut.
Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha is nu in balbezit. Matlocha passt de bal in één keer door. Rduch rent richting de bal. Rduch schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
MacOwl is nu in balbezit. Kapera onderschept slim de pass. Kapera met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Loughran trapt de bal weg. Amaral kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dallas de bal onder controle te krijgen. Tebar is nu in balbezit. Tebar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Amaral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapera de bal. Kapera met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel. Loughran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - zarzynanie 0:5

88e minuut.
MacOwl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaral met een snelle inworp. Tebar is nu in balbezit. Tebar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Holes - zarzynanie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Holes 65%, zarzynanie 35%.
Flagrant Holes - zarzynanie 0:6