Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balyoulster Devops Collab
Normal Tactiek Guardiola
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 29.3
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Gallagher rent richting de bal. Croom verovert de bal door een tackle van achteren. Croom geeft een hoge lob. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Devops Collab 0:1

19e minuut.
Reilly probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean met een sublieme pass. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Keely kopt de bal weg. Mack met een sublieme pass. Klungelig pakt Keely de bal. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Devops Collab 0:2

24e minuut.
Treacy speelt de bal door. Dean is nu in balbezit. Dean met een sublieme pass. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Devops Collab 0:3

31e minuut.
Keely geeft een hoge lob. Charles heeft problemen om de bal te vangen. O`Connor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. O`Connor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Dean passt de bal zonder na te denken. Daar is Toppmöller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diffley bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller verovert de bal door een tackle van achteren. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... Burton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Devops Collab 0:4

38e minuut.
Toppmöller met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Reilly is nu in balbezit. Reilly schiet op doel. Burton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Devops Collab 0:5

45e minuut.
Croom geeft de bal voor. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller geeft de bal voor. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balyoulster 76%, Devops Collab 24%.
Balyoulster - Devops Collab 0:5

50e minuut.
Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal zonder na te denken. Diffley bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller onderschept slim de pass. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Balyoulster - Devops Collab 0:6

66e minuut.
Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Considine geeft een hoge lob. Croom kopt de bal weg. Reilly heeft problemen om de bal te vangen. Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Diffley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dean is nu in balbezit. Dean geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Toppmöller rent richting de bal. Toppmöller haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diffley de bal onder controle te krijgen. Croom is nu in balbezit. Croom geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balyoulster 66%, Devops Collab 34%.
Balyoulster - Devops Collab 0:6