Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bray Flyers FC Galway
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Corda onderschept slim de pass. Edwards rent richting de bal. MacGilvernock rent richting de bal. Edwards onderschept slim de pass. Edwards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tormar geeft een hoge lob. Tungate rent richting de bal. Tungate geeft een hoge lob. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Irwin rent richting de bal. Irwin geeft een hoge lob. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Colleary onderschept slim de pass. Colleary speelt de bal door. Tormar rent richting de bal. Salmon onderschept slim de pass. Salmon haalt uit met een fantastische trap. Myrell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tungate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungate geeft de bal voor. Inworp. McDonnell met een snelle inworp. Edwards geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tormar is nu in balbezit. Tormar geeft een hoge lob. McIntyre kopt de bal weg. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Heffernan is nu in balbezit. Ryan onderschept slim de pass. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ryan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McDonnell probeert de bal met de borst te controleren. Falland is nu in balbezit. Falland geeft de bal voor. McGuinness rent richting de bal. McGuinness geeft een lange en hoge pass. Anderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 58%, FC Galway 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bray Flyers - FC Galway 0:0

59e minuut.
Colleary kopt de bal weg. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon speelt de bal door. McDonnell bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonnell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Colleary passt de bal in één keer door. Tungate rent richting de bal. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards draait met de bal, schiet en ... Myrell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - FC Galway 0:1

64e minuut.
Haley onderschept slim de pass. Haley met een sublieme pass. Colleary speelt de bal door. Salmon is nu in balbezit. Salmon schiet op doel. Myrell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon haalt uit met een fantastische trap. Tormar probeert de bal aan de voet te houden. McDonnell rent richting de bal. McDonnell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - FC Galway 0:2

88e minuut.
McIntyre is nu in balbezit. Falland rent richting de bal. Falland passt de bal met de wreef. Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Haley schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 43%, FC Galway 57%.
Bray Flyers - FC Galway 0:2