Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balbriggan fc CR Flamengo Rio de Janeiro
Normal Tactiek Attack
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Pérez Jimenez heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Jimenez passt de bal in één keer door. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

6e minuut.
Swan met een sublieme pass. Meier rent richting de bal. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:2

8e minuut.
bin Mat Dali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Dali speelt de bal door. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Bedford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gardner kopt de bal weg. Daar is Barden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Bedford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:3

10e minuut.
Meier speelt de bal door. Bedford probeert naar een medespeler te passen. Meier is nu in balbezit. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali geeft de bal voor. Daar is Pérez Jimenez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:4

18e minuut.
Diniyev geeft een hoge lob. Barden heeft problemen om de bal te vangen. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus draait met de bal, schiet en ... Bedford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:5

19e minuut.
Pradhan heeft problemen om de bal te vangen. Pradhan speelt de bal door. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Inworp. bin Mat Dali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Annus heeft problemen om de bal te vangen. Annus schiet op doel. Bedford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:6

23e minuut.
Paffhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Paffhausen met een sublieme pass. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... Bedford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:7

24e minuut.
Pradhan rent richting de bal. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez met een sublieme pass. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gardner met een sublieme pass. Omek heeft problemen om de bal te vangen. Omek met een sublieme pass. Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gardner kopt de bal weg. Omek rent richting de bal. Omek passt de bal met de wreef. Daar is Annus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Annus rent richting de bal. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:8

34e minuut.
Omek passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. Bedford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Meier heeft problemen om de bal te vangen. Meier onderschept slim de pass. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Annus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:9

39e minuut.
bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali geeft de bal voor. Chandler kan de bal niet met de borst controleren. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Meier passt de bal in één keer door. Diniyev onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perth met de inworp. Meier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Omek met een sublieme pass. Annus heeft problemen om de bal te vangen. Omek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Annus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annus draait met de bal, schiet en ... Bedford bokst de bal weg.

44e minuut.
Pradhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan geeft een lange en hoge pass. Diniyev geeft de bal voor. Annus rent richting de bal. Annus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balbriggan fc 86%, CR Flamengo Rio de Janeiro 14%.
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:9

46e minuut.
Omek probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Paffhausen is nu in balbezit. Paffhausen geeft de bal voor. Daar is Chandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Annus rent richting de bal. Pérez Jimenez is nu in balbezit. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:10

49e minuut.
bin Mat Dali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omek speelt de bal door. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chandler de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Daar is Diniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniyev geeft een lange en hoge pass. Paffhausen kopt de bal weg. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pivčević geeft een hoge lob. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:11

55e minuut.
Annus rent richting de bal. Annus passt de bal in één keer door. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pérez Jimenez geeft een hoge lob. Daar is Chandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omek is nu in balbezit. Pérez Jimenez rent richting de bal. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pérez Jimenez heeft problemen om de bal te vangen. Annus rent richting de bal. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek schiet op doel. Bedford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:12

62e minuut.
Annus verovert de bal door een tackle van achteren. Annus passt de bal met de wreef. bin Mat Dali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Bedford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Swan bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Diniyev geeft de bal voor. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:13

70e minuut.
Gardner probeert naar een medespeler te passen. Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen geeft een hoge lob. Daar is Annus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
bin Mat Dali verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Annus rent richting de bal. Annus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:14

73e minuut.
Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek passt de bal zonder na te denken. Daar is Paffhausen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paffhausen geeft een lange en hoge pass. Pérez Jimenez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Jimenez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Annus rent richting de bal. Annus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:15

78e minuut.
Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel. Bedford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:16

79e minuut.
Swan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swan passt de bal met de wreef. Pradhan is nu in balbezit. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
bin Mat Dali kopt de bal weg. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek passt de bal met de wreef. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:17

85e minuut.
Pradhan is nu in balbezit. bin Mat Dali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Dali met een sublieme pass. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus haalt uit met een fantastische trap. Bedford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:18

86e minuut.
Gardner passt de bal met de wreef. Paffhausen is nu in balbezit. Paffhausen met een sublieme pass. Klungelig pakt Annus de bal. Annus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balbriggan fc 83%, CR Flamengo Rio de Janeiro 17%.
balbriggan fc - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:18