Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Combative Bears doowyrrehC
Normal Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Farren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazak is nu in balbezit. Mazak geeft een hoge lob. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Wallace haalt uit met een fantastische trap. MacGinnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel. MacGinnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:1

12e minuut.
Hulka is nu in balbezit. Hulka geeft de bal voor. Klungelig pakt Ellard de bal. Molski geeft de bal voor. Wallace rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:2

16e minuut.
Bryl onderschept slim de pass. Mazak rent richting de bal. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Molski rent richting de bal. Molski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:3

19e minuut.
Bryl controleert de bal met de borst. Bryl geeft de bal voor. Molski rent richting de bal. Molski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:4

35e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Mazak passt de bal in één keer door. Molski is nu in balbezit. Molski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:5

39e minuut.
Bryl met een sublieme pass. Inworp. Matthews zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brereten bereikt de bal nog maar net als eerste. Brereten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Farren rent richting de bal. Molski onderschept slim de pass. Molski passt de bal met de wreef. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Doye komt het veld opgelopen. Elce komt het veld opgelopen. Pilszak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combative Bears 69%, doowyrrehC 31%.
Combative Bears - doowyrrehC 0:5

46e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Doye onderschept slim de pass. Doye passt de bal met de wreef. Molski is nu in balbezit. Molski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doye geeft de bal voor. Klungelig pakt Farren de bal. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski schiet op doel. Sullivan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mazak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Molski is nu in balbezit. Molski haalt uit met een fantastische trap. Sullivan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elce geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazak kopt de bal weg. Molski is nu in balbezit. Molski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:6

57e minuut.
McKeever geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piskorek met de inworp. Klungelig pakt Mazak de bal. Mazak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bryl kopt de bal weg. Pilszak kan de bal niet met de borst controleren. Pilszak passt de bal zonder na te denken. Molski is nu in balbezit. Molski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Holmes onderschept slim de pass. Holmes passt de bal in één keer door. Piskorek met een sublieme pass. Molski is nu in balbezit. Molski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Farren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak onderschept slim de pass. Mazak passt de bal zonder na te denken. Molski rent richting de bal. Molski geeft een lange en hoge pass. MacGinnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mazak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lehota de bal. Lehota geeft een hoge lob. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski schiet op doel. MacGinnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bryl speelt de bal door. Piskorek is nu in balbezit. Holmes speelt de bal door. Lehota is nu in balbezit. Bryl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doye verovert de bal door een tackle van achteren. Doye geeft een lange en hoge pass. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:7

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thompson komt het veld opgelopen. Reidy komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bryl passt de bal met de wreef. Reidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Reidy geeft een hoge lob. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski haalt uit met een fantastische trap. MacGinnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molski rent richting de bal. Molski haalt uit met een fantastische trap. Sullivan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacGinnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reidy neemt de hoekschop. Klungelig pakt Farren de bal. Molski is nu in balbezit. Molski haalt uit met een fantastische trap. MacGinnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Combative Bears - doowyrrehC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Combative Bears 74%, doowyrrehC 26%.
Combative Bears - doowyrrehC 0:8