Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unpolluted County Monkeyhangers FC
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Deans passt de bal met de wreef. Elce is nu in balbezit. Elce probeert naar een medespeler te passen. De Mange is nu in balbezit. De Mange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:1

12e minuut.
Howell speelt de bal door. Christopher speelt de bal door. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange draait met de bal, schiet en ... Hagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:2

14e minuut.
Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan passt de bal in één keer door. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sweeney de bal onder controle te krijgen. Paal!

23e minuut.
Deegan rent richting de bal. Deegan speelt de bal door. De Mange rent richting de bal. De Mange schiet op doel. Hagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:3

28e minuut.
Deans rent richting de bal. Deans passt de bal met de wreef. Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deegan geeft een hoge lob. De Mange maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unpolluted County 71%, Monkeyhangers FC 29%.
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:4

48e minuut.
Deegan geeft een hoge lob. Daar is De Mange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elce rent richting de bal. Elce haalt uit met een fantastische trap. Hagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:5

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacDonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carsley controleert de bal met de borst. Carsley geeft de bal voor. Elce krijgt zijn hoofd ertegen. Hagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 0:6

50e minuut.
MacConachie rent richting de bal. Gannon verovert de bal door een tackle van achteren. Gannon passt de bal zonder na te denken. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 1:6

53e minuut.
Carsley kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacDonald met de inworp. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 1:7

60e minuut.
Deans passt de bal met de wreef. Elce is nu in balbezit. Elce passt de bal in één keer door. De Mange is nu in balbezit. De Mange haalt uit met een fantastische trap. Hagan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 1:8

72e minuut.
Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deegan is nu in balbezit. Deegan met een sublieme pass. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce schiet op doel. Hagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Deegan kopt de bal weg. Daar is Elce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elce passt de bal zonder na te denken. De Mange is nu in balbezit. De Mange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
MacDonald rent richting de bal. MacDonald met een sublieme pass. De Mange rent richting de bal. De Mange haalt uit met een fantastische trap. Sweeney probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unpolluted County 60%, Monkeyhangers FC 40%.
Unpolluted County - Monkeyhangers FC 1:8