Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Stones Ballybough S.C
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedeoğlu rent richting de bal. Dedeoğlu geeft een hoge lob. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Bielsa verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Bielsa met een sublieme pass. Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Aguinaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:1

4e minuut.
Mushanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushanov geeft de bal voor. Daar is Myrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga draait met de bal, schiet en ... Brereten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:2

6e minuut.
Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Soós passt de bal in één keer door. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap. Heffernan probeert de bal aan de voet te houden. Brereten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Diffley geeft een hoge lob. Dorado Bielsa is nu in balbezit. Dorado Bielsa speelt de bal door. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Travolta probeert naar een medespeler te passen. Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:3

18e minuut.
Aguinaga verovert de bal door een tackle van achteren. Treanor is nu in balbezit. Treanor geeft een hoge lob. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga draait met de bal, schiet en ... Brereten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:4

20e minuut.
Heffernan probeert naar een medespeler te passen. Mushanov is nu in balbezit. Mushanov passt de bal met de wreef. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Treanor rent richting de bal. Treanor geeft een hoge lob. Travolta kopt de bal weg. Klungelig pakt Mushanov de bal. Mushanov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock speelt de bal door. Dedeoğlu probeert naar een medespeler te passen. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dedeoğlu neemt de hoekschop. Heffernan heeft problemen om de bal te vangen. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:5

30e minuut.
Soós rent richting de bal. Soós passt de bal zonder na te denken. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga schiet op doel. Brereten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:6

31e minuut.
Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soós onderschept slim de pass. Soós passt de bal zonder na te denken. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:7

40e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Myrell de bal onder controle te krijgen. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Stones 77%, Ballybough S.C 23%.
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:7

50e minuut.
Dedeoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Heffernan de bal. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap. Brereten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:8

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brereten trapt de bal weg. Daar is MacGilvernock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soós is nu in balbezit. Soós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Diffley geeft een lange en hoge pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa geeft een hoge lob. Daar is Aguinaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Süer is nu in balbezit. Süer geeft de bal voor. Klungelig pakt Myrell de bal. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap. Brereten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dorado Bielsa speelt de bal door. Soós heeft problemen om de bal te vangen. Soós speelt de bal door. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushanov onderschept slim de pass. Mushanov passt de bal in één keer door. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Noonan heeft problemen om de bal te vangen. Noonan met een sublieme pass. Diffley rent richting de bal. Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Soós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:9

89e minuut.
Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga passt de bal in één keer door. Dorado Bielsa probeert naar een medespeler te passen. Soós rent richting de bal. Soós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Stones 74%, Ballybough S.C 26%.
CAFC Stones - Ballybough S.C 0:10