Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Ray Leinster Team
Normal Tactiek Fade
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Aldidge speelt de bal door. Daar is McGovern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGlynn is nu in balbezit. Rooney rent richting de bal. Rooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Frehill trapt de bal weg van het doel. Moloney kopt de bal weg. Daar is Dale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dale geeft een lange en hoge pass. Shelton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Davey passt de bal zonder na te denken. Moloney is nu in balbezit. Moloney passt de bal met de wreef. Shelton rent richting de bal. Shelton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dale met de inworp. McEneaney probeert naar een medespeler te passen. Dale probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale passt de bal met de wreef. Rooney is nu in balbezit. Rooney schiet op doel. Frehill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:1

14e minuut.
Dale geeft een hoge lob. Frehill probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldidge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale speelt de bal door. Moloney speelt de bal door. Shelton is nu in balbezit. Shelton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Parratt geeft een lange en hoge pass. Rooney kopt de bal weg. Shelton rent richting de bal. Klungelig pakt Shelton de bal. Shelton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shelton neemt de hoekschop. McEneaney maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frehill speelt de bal door. Bonnar kopt de bal weg. Shelton rent richting de bal. Shelton haalt uit met een fantastische trap. Frehill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulligan is nu in balbezit. Mulligan geeft een lange en hoge pass. Moloney geeft een lange en hoge pass. McEneaney springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mulligan geeft een hoge lob. Inworp. McEneaney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:2

37e minuut.
Bonnar is nu in balbezit. Shelton onderschept slim de pass. Shelton met een sublieme pass. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mulligan met een harde bal richting middenveld. Moloney geeft de bal voor. Rooney kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McGlynn bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney onderschept slim de pass. McEneaney geeft een hoge lob. Shelton is nu in balbezit. Shelton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Davey trapt de bal weg. Dale kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldidge de bal. Moloney geeft een hoge lob. Frehill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rooney is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:3

44e minuut.
McLeod met een sublieme pass. Bracken speelt de bal door. Dearden bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney geeft de bal voor. McEneaney krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dale met de inworp. McEneaney is nu in balbezit. McGlynn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McEneaney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McEneaney komt bij de bal en schiet. Frehill bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 86%, Leinster Team 14%.
Infamous Ray - Leinster Team 0:4

47e minuut.
McLeod geeft een hoge lob. Moloney rent richting de bal. Moloney speelt de bal door. Rooney rent richting de bal. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bonnar is nu in balbezit. Shelton verovert de bal door een tackle van achteren. Shelton geeft een lange en hoge pass. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mulligan met een harde bal richting middenveld. Dale kopt de bal weg. Daar is Davey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:5

53e minuut.
Finnan geeft de bal voor. Moloney kopt de bal weg. Dale probeert naar een medespeler te passen. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton haalt uit met een fantastische trap. Frehill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. Frehill probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:6

59e minuut.
Shelton geeft een hoge lob. McEneaney kopt de bal weg. Klungelig pakt McGlynn de bal. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mulligan speelt de bal door. Moloney probeert naar een medespeler te passen. McEneaney heeft problemen om de bal te vangen. Rooney is nu in balbezit. Rooney schiet op doel. Frehill bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McEneaney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shelton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mulligan kopt de bal weg. Bracken heeft problemen om de bal te vangen. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dale kopt de bal weg. Daar is Finnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson geeft een hoge lob. Norman bokst de bal weg.

69e minuut.
Phelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Phelan geeft een hoge lob. McEneaney kopt de bal weg. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Frehill trapt de bal weg van het doel. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney met een sublieme pass. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Leinster Team 0:7

74e minuut.
Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney passt de bal met de wreef. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ... Frehill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
McEneaney met een snelle inworp. Rooney probeert de bal met de borst te controleren. McGlynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Shelton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Long komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Moloney is nu in balbezit. Moloney passt de bal in één keer door. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel. Frehill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
McGovern onderschept slim de pass. Phelan verovert de bal door een tackle van achteren. Phelan geeft een hoge lob. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rooney rent richting de bal. Rooney geeft een lange en hoge pass. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Wilde rent richting de bal. Wilde geeft een hoge lob. McLeod rent richting de bal. McEneaney onderschept slim de pass. McEneaney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 78%, Leinster Team 22%.
Infamous Ray - Leinster Team 0:7