Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Ramblers evilbunny united
Normal Tactiek Twist
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen solid


6e minuut.
McManus passt de bal zonder na te denken. Finnan rent richting de bal. Finnan geeft de bal voor. Fogharty probeert de bal met de borst te controleren. Fogharty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De Mange kopt de bal weg. McManus met een sublieme pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:1

8e minuut.
Morley passt de bal met de wreef. McGovern rent richting de bal. McGovern geeft de bal voor. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De Mange kopt de bal weg. Klungelig pakt McManus de bal. McManus geeft een hoge lob. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:2

13e minuut.
Morley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norman verovert de bal door een tackle van achteren. Norman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Norman probeert naar een medespeler te passen. Hanrahan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fogharty de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:3

20e minuut.
De Mange verovert de bal door een tackle van achteren. De Mange heeft problemen om de bal te vangen. De Mange met een sublieme pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:4

21e minuut.
McManus speelt de bal door. Fogharty rent richting de bal. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:5

24e minuut.
Donavan passt de bal met de wreef. Popocatepetl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Brien. O`Brien krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De Mange passt de bal zonder na te denken. Norman rent richting de bal. Norman probeert naar een medespeler te passen. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De Mange rent richting de bal. De Mange speelt de bal door. Cryan geeft een hoge lob. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cassin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman passt de bal in één keer door. McManus probeert de bal aan de voet te houden. Hanrahan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:6

32e minuut.
Finnan speelt de bal door. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins geeft een hoge lob. Norman rent richting de bal. Norman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cassin de bal. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fitchen kopt de bal weg. Hanrahan heeft problemen om de bal te vangen. Hanrahan probeert naar een medespeler te passen. McManus geeft de bal voor. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. McCann trapt de bal weg. De Mange bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange geeft een hoge lob. Norman maakt een snoekduik en kopt de bal. McCann bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Mange neemt de hoekschop. Norman rent richting de bal. Norman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De Mange met een sublieme pass. McManus is nu in balbezit. McManus passt de bal met de wreef. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Carleton is nu in balbezit. Carleton geeft een hoge lob. Hanrahan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Norman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
McGovern kopt de bal weg. Inworp. De Mange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt McManus de bal. McManus geeft de bal voor. McCann bokst de bal weg. Klungelig pakt Cassin de bal. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:7

43e minuut.
Popocatepetl kopt de bal weg. Wickett rent richting de bal. Wickett speelt de bal door. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 75%, evilbunny united 25%.
Furious Ramblers - evilbunny united 0:8

47e minuut.
McGovern kopt de bal weg. McManus probeert de bal met de borst te controleren. McManus passt de bal in één keer door. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fitchen geeft de bal voor. De Mange kopt de bal weg. McManus met een sublieme pass. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ... McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:9

56e minuut.
McManus is nu in balbezit. McManus geeft een hoge lob. McGovern bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mange is nu in balbezit. De Mange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:10

58e minuut.
Fogharty rent richting de bal. Fogharty passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Norman de bal. Norman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:11

62e minuut.
Hanrahan probeert de bal met de borst te controleren. Hanrahan geeft een hoge lob. Cassin probeert de bal aan de voet te houden. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Finnan geeft een lange en hoge pass. Donavan kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanrahan met een snelle inworp. McManus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
McGovern rent richting de bal. McGovern geeft de bal voor. McManus kopt de bal weg. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:12

71e minuut.
McManus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fogharty de bal. Cassin rent richting de bal. Fogharty onderschept slim de pass. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:13

76e minuut.
McManus met een sublieme pass. Daar is Norman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norman met een sublieme pass. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
McManus met een sublieme pass. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman verovert de bal door een tackle van achteren. Norman haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:14

81e minuut.
Norman passt de bal in één keer door. Wickett rent richting de bal. Hanrahan met een sublieme pass. Norman is nu in balbezit. Norman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De Mange rent richting de bal. De Mange speelt de bal door. Cassin is nu in balbezit. Norman verovert de bal door een tackle van achteren. Norman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:15

87e minuut.
Fogharty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barulski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Donavan kan de bal niet met de borst controleren. Barulski rent richting de bal. Daar is Barulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barulski haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - evilbunny united 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 81%, evilbunny united 19%.
Furious Ramblers - evilbunny united 0:16