Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Premiata Salumeria Benacense Liverpool
Normal Tactiek Jürgen
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Day geeft een lange en hoge pass. Blanchaert kan de bal niet met de borst controleren. Kostrubski rent richting de bal. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Klungelig pakt Puda de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Goor is nu in balbezit. Goor passt de bal met de wreef. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gamargo speelt de bal door. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:1

18e minuut.
Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ring de bal onder controle te krijgen. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Goor kopt de bal weg. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Ring met een sublieme pass. Grogan heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wallace trapt de bal weg van het doel. Ribarov kopt de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ryabushkin speelt de bal door. Goor rent richting de bal. Puda probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Blanchaert verovert de bal door een tackle van achteren. Blanchaert passt de bal met de wreef. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. Wallace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:2

29e minuut.
Kostrubski geeft een lange en hoge pass. Ribarov rent richting de bal. Ribarov met een sublieme pass. Blanchaert heeft problemen om de bal te vangen. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Puda rent richting de bal. Kostrubski is nu in balbezit. Klungelig pakt Puda de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:3

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda passt de bal met de wreef. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Drew de bal. Goor rent richting de bal. Goor met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert geeft een lange en hoge pass. Puda kopt de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Amphlett verovert de bal door een tackle van achteren. Amphlett passt de bal met de wreef. Kostrubski is nu in balbezit. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premiata Salumeria Benacense 71%, Liverpool 29%.
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:4

46e minuut.
Kostrubski probeert de bal aan de voet te houden. Goor is nu in balbezit. Goor met een sublieme pass. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Kurz de bal. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert speelt de bal door. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:5

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ribarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Broughan probeert de bal met de borst te controleren. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ribarov passt de bal met de wreef. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert geeft een hoge lob. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:6

68e minuut.
Klungelig pakt McGrath de bal. Barfitov is nu in balbezit. Barfitov probeert naar een medespeler te passen. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Drew heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski is nu in balbezit. Daar is Blanchaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert schiet op doel. Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov passt de bal in één keer door. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:7

79e minuut.
Day geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goor met de inworp. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor passt de bal met de wreef. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Ribarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Premiata Salumeria Benacense 66%, Liverpool 34%.
Premiata Salumeria Benacense - Liverpool 0:8