Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadw FC Shelbourne F.C.
442 Tactiek Magic Power
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
McCann verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. McCann onderschept slim de pass. Yunpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunpeng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Flower met een harde bal richting middenveld. Gleeson met een sublieme pass. Daar is Kelleher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenn rent richting de bal. Fenn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Potts heeft problemen om de bal te vangen. Yunpeng speelt de bal door. Klungelig pakt Fenn de bal. Fenn draait met de bal, schiet en ... Flower probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:1

20e minuut.
Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson passt de bal met de wreef. Fenn is nu in balbezit. Fenn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Finucane bereikt de bal nog maar net als eerste. Finucane probeert naar een medespeler te passen. Fenn is nu in balbezit. Fenn schiet op doel. Flower werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:2

32e minuut.
Hines verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potts. Hines is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pradhan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tobin de bal. Fenn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Al-Malik onderschept slim de pass. Al-Malik passt de bal in één keer door. Fenn speelt de bal door. Hines bereikt de bal nog maar net als eerste. Hines draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:3

37e minuut.
Al-Malik met een snelle inworp. Finucane geeft een lange en hoge pass. Yunpeng heeft problemen om de bal te vangen. Yunpeng speelt de bal door. Fenn bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:4

39e minuut.
Pradhan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallen de bal. Hines bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunpeng rent richting de bal. Yunpeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadw FC 82%, Shelbourne F.C. 18%.
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:5

48e minuut.
Hobbock rent richting de bal. Hobbock geeft een lange en hoge pass. Gleeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson geeft een hoge lob. Fenn krijgt zijn hoofd ertegen. Flower probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flower probeert naar een medespeler te passen. McDermott controleert de bal met de borst. Finucane verovert de bal door een tackle van achteren. Finucane geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chi Hing komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen geeft een lange en hoge pass. Hobbock geeft een hoge lob. Daar is Fenn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kojima komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Kojima de bal. Chi Hing is nu in balbezit. Kojima bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hing rent richting de bal. Chi Hing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Flower speelt de bal door. Pradhan kopt de bal weg. Mulligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson geeft een hoge lob. Chi Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chi Hing rent richting de bal. Chi Hing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:6

82e minuut.
Daar is Kelleher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelleher met een sublieme pass. Gleeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson geeft de bal voor. Kojima heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadw FC 84%, Shelbourne F.C. 16%.
Shadw FC - Shelbourne F.C. 0:6