Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lime Rangers AC&FC
Normal Tactiek moja
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 56.5
unsatisfactory Schieten incredible
weak Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Guinan passt de bal met de wreef. Grehan rent richting de bal. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel. McLoughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:1

6e minuut.
Chraniotis probeert naar een medespeler te passen. Guinan heeft problemen om de bal te vangen. Guinan speelt de bal door. Daar is Cordeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Creighan bereikt de bal nog maar net als eerste. Creighan geeft een hoge lob. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Guinan de bal. Guinan passt de bal in één keer door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel. McLoughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:3

12e minuut.
Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro passt de bal met de wreef. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... McLoughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Nora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... McLoughlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:4

13e minuut.
Cordeiro probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:5

14e minuut.
Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro is nu in balbezit. Yarəliyev is nu in balbezit. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:6

17e minuut.
Grehan geeft een lange en hoge pass. Dini heeft problemen om de bal te vangen. Dini passt de bal met de wreef. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:7

19e minuut.
Nora speelt de bal door. Guinan is nu in balbezit. Guinan passt de bal met de wreef. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:8

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McLoughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:9

21e minuut.
Guinan speelt de bal door. Yarəliyev rent richting de bal. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. McLoughlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:10

22e minuut.
Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Creighan rent richting de bal. Creighan passt de bal met de wreef. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hawkins is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dini. Hawkins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hawkins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Creighan is nu in balbezit. Creighan passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Creighan passt de bal in één keer door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev speelt de bal door. Guinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:11

28e minuut.
Nora speelt de bal door. Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grehan de bal onder controle te krijgen. McLoughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cordeiro passt de bal in één keer door. Dini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dini geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nora passt de bal met de wreef. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro speelt de bal door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:12

38e minuut.
Daar is Dini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dini geeft de bal voor. Grehan rent richting de bal. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel. McLoughlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meier onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Meier geeft een lange en hoge pass. Lagaditis kopt de bal weg. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:13

45e minuut.
Creighan is nu in balbezit. Creighan passt de bal in één keer door. Yarəliyev geeft de bal voor. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lime Rangers 86%, AC&FC 14%.
Lime Rangers - AC&FC 0:14

46e minuut.
Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora is nu in balbezit. Cordeiro is nu in balbezit. Nora rent richting de bal. Nora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Amphlett heeft problemen om de bal te vangen. Lagaditis geeft de bal voor. Klungelig pakt Grehan de bal. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel. McLoughlin bokst de bal weg.

48e minuut.
Gorman rent richting de bal. Gorman passt de bal zonder na te denken. Guinan speelt de bal door. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:15

49e minuut.
Gorman verovert de bal door een tackle van achteren. Guinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora met een sublieme pass. Klungelig pakt Cordeiro de bal. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... McLoughlin bokst de bal weg. Dini kopt de bal weg. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev schiet op doel. McLoughlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:16

57e minuut.
Nora speelt de bal door. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro passt de bal in één keer door. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Cordeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordeiro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:17

60e minuut.
Patton geeft een lange en hoge pass. Dini geeft een hoge lob. Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. McLoughlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:18

62e minuut.
Creighan is nu in balbezit. Creighan geeft de bal voor. Guinan controleert de bal met de borst. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Creighan geeft een lange en hoge pass. Guinan rent richting de bal. Guinan passt de bal in één keer door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:19

70e minuut.
Gorman is nu in balbezit. Gorman geeft de bal voor. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... McLoughlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:20

70e minuut.
Amphlett probeert naar een medespeler te passen. Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordeiro krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guinan onderschept slim de pass. Guinan probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:21

74e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Guinan is nu in balbezit. Guinan passt de bal in één keer door. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:22

75e minuut.
Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh passt de bal in één keer door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel. McLoughlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:23

79e minuut.
Nora verovert de bal door een tackle van achteren. Nora probeert naar een medespeler te passen. Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cordeiro schiet op doel. McLoughlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:24

80e minuut.
Yeats passt de bal zonder na te denken. Morrissey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro passt de bal met de wreef. Guinan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:25

82e minuut.
Dini onderschept slim de pass. Dini speelt de bal door. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. Meier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Dini is nu in balbezit. Dini passt de bal zonder na te denken. Guinan probeert naar een medespeler te passen. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:26

85e minuut.
Chraniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chraniotis geeft de bal voor. Cordeiro kopt de bal weg. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guinan kopt de bal weg. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro passt de bal in één keer door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Rangers - AC&FC 0:27

88e minuut.
Dini passt de bal in één keer door. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dini passt de bal met de wreef. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... McLoughlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lime Rangers 87%, AC&FC 13%.
Lime Rangers - AC&FC 0:27