Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guilty Rovers Caroline
Normal Tactiek 433CAZ
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 66
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 55.7
poor Schieten incredible
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Bruzdewicz onderschept slim de pass. Power begaat een overtreding. Bruzdewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Travolta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:1

8e minuut.
Riglos speelt de bal door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty passt de bal met de wreef. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:2

9e minuut.
Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Chung is nu in balbezit. Chung passt de bal met de wreef. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Chandler rent richting de bal. Power legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chandler raakt geblesseerd tijdens het duel. Chandler neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:3

12e minuut.
Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty probeert naar een medespeler te passen. Riglos probeert naar een medespeler te passen. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Travolta is nu in balbezit. Travolta passt de bal in één keer door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:4

14e minuut.
Klungelig pakt Mok de bal. Mok passt de bal zonder na te denken. Keddy rent richting de bal. Chandler onderschept slim de pass. Chandler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Drew met een harde bal richting middenveld. Dokken kopt de bal weg. Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:5

17e minuut.
Inworp. Travolta met de inworp. Power rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chung passt de bal met de wreef. Travolta rent richting de bal. Travolta met een sublieme pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:6

22e minuut.
Travolta onderschept slim de pass. Travolta speelt de bal door. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:7

28e minuut.
Barter kopt de bal weg. Bruzdewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Power. Power krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Travolta heeft problemen om de bal te vangen. Travolta speelt de bal door. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Drew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:8

29e minuut.
Barter heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... Paal! Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Christian is nu in balbezit. Christian met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Travolta de bal onder controle te krijgen. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Drew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Chung probeert naar een medespeler te passen. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Drew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chandler krijgt zijn hoofd ertegen. Drew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruzdewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:9

37e minuut.
Chung rent richting de bal. Chung passt de bal zonder na te denken. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. Drew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:10

39e minuut.
Bruzdewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Chandler de bal. Fogharty rent richting de bal. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler draait met de bal, schiet en ... Drew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chung neemt de hoekschop. Bruzdewicz springt en kopt de bal. Klungelig pakt Fee de bal. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. Drew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:11

41e minuut.
Dokken bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken passt de bal met de wreef. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. Drew maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fee trapt de bal weg. Dokken speelt de bal door. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Drew bokst de bal weg. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ... Drew werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Fee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Drew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:12

44e minuut.
Power is nu in balbezit. Power passt de bal zonder na te denken. Travolta met een sublieme pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barter verovert de bal door een tackle van achteren. Fogharty verovert de bal door een tackle van achteren. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Drew werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilty Rovers 87%, Caroline 13%.
Guilty Rovers - Caroline 0:13

46e minuut.
Travolta met een sublieme pass. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:14

47e minuut.
Mok speelt de bal door. Daar is Forsyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandler verovert de bal door een tackle van achteren. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Fogharty probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz speelt de bal door. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Clerkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty onderschept slim de pass. Fogharty met een sublieme pass. Chandler rent richting de bal. Chandler schiet op doel. Drew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:15

54e minuut.
Dokken speelt de bal door. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung passt de bal zonder na te denken. Travolta is nu in balbezit. Travolta geeft een lange en hoge pass. Drew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drew met een sublieme pass. Travolta kopt de bal weg. Klungelig pakt Clerkin de bal. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chung zal de hoekschop nemen. Fogharty kan de bal niet met de borst controleren. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:16

60e minuut.
Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung is nu in balbezit. Chung passt de bal zonder na te denken. Fogharty rent richting de bal. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:17

63e minuut.
Dokken is nu in balbezit. Dokken speelt de bal door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty draait met de bal, schiet en ... Fee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Travolta kopt de bal weg. Walsh controleert de bal met de borst. Fogharty speelt de bal door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:18

66e minuut.
Klungelig pakt Walsh de bal. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chandler de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... Drew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:19

67e minuut.
Mok met een sublieme pass. Daar is Forsyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel. Drew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:20

69e minuut.
Forsyth met een sublieme pass. King is nu in balbezit. King met een sublieme pass. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Fogharty is nu in balbezit. Fogharty schiet op doel. Fee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fogharty geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Travolta is nu in balbezit. Travolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:21

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fogharty zal de hoekschop nemen. Travolta probeert de bal aan de voet te houden. Travolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:22

75e minuut.
Chung passt de bal zonder na te denken. Fogharty rent richting de bal. Fogharty passt de bal in één keer door. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta met een sublieme pass. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta is nu in balbezit. Travolta haalt uit met een fantastische trap. Drew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Riglos passt de bal met de wreef. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:23

85e minuut.
Barter is nu in balbezit. Travolta onderschept slim de pass. Travolta speelt de bal door. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... Drew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Travolta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drew trapt de bal weg van het doel. Dokken kopt de bal weg. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Drew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:24

88e minuut.
Travolta met een sublieme pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokken met een sublieme pass. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:25

89e minuut.
Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok passt de bal met de wreef. Daar is Barter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travolta onderschept slim de pass. Travolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guilty Rovers - Caroline 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guilty Rovers 89%, Caroline 11%.
Guilty Rovers - Caroline 0:26