Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Non-League 11 FC Athlone Town A.F.C.
Normal Tactiek eircom
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 41.2
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


9e minuut.
Porras passt de bal in één keer door. Algorta is nu in balbezit. Veckevičius rent richting de bal. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Carmody probeert naar een medespeler te passen. Tsoumagas met een sublieme pass. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Porras geeft een lange en hoge pass. Algorta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kłodawski met de inworp. Porras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veckevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:1

14e minuut.
Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłodawski probeert naar een medespeler te passen. Algorta rent richting de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap. Carmody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:2

15e minuut.
Leonard probeert naar een medespeler te passen. Bruins is nu in balbezit. Veckevičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veckevičius is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Foxton is nu in balbezit. Aktürk onderschept slim de pass. Aktürk met een sublieme pass. Algorta rent richting de bal. Algorta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:3

22e minuut.
Yeats geeft een hoge lob. Tsoumagas rent richting de bal. Tsoumagas geeft de bal voor. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Antolak geeft een lange en hoge pass. Stewart kopt de bal weg. Algorta probeert de bal aan de voet te houden. Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:4

26e minuut.
Klungelig pakt Leonard de bal. Aktürk verovert de bal door een tackle van achteren. Algorta rent richting de bal. Algorta schiet op doel. Carmody probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:5

29e minuut.
Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras geeft een hoge lob. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:6

35e minuut.
Porras onderschept slim de pass. Porras speelt de bal door. Kłodawski speelt de bal door. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Risk kan de bal niet met de borst controleren. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Risk begaat een overtreding. Risk krijgt een gele kaart. Kłodawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Porras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carmody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Stewart probeert de bal met de borst te controleren. Horgan is nu in balbezit. Algorta verovert de bal door een tackle van achteren. Algorta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:7

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Horgan de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aktürk zal de hoekschop nemen. Algorta rent richting de bal. Algorta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 83%, Athlone Town A.F.C. 17%.
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:8

58e minuut.
Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski passt de bal met de wreef. Algorta is nu in balbezit. Aktürk is nu in balbezit. Aktürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Algorta de bal. Algorta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:9

63e minuut.
Aktürk rent richting de bal. Aktürk haalt uit met een fantastische trap. Yeats heeft problemen om de bal te vangen. Algorta is nu in balbezit. Algorta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Porras geeft een lange en hoge pass. Stewart controleert de bal met de borst. Algorta rent richting de bal. Algorta schiet op doel. Carmody werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:10

69e minuut.
Risk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski onderschept slim de pass. Kłodawski speelt de bal door. Aktürk rent richting de bal. Aktürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Porras geeft een hoge lob. Yeats kopt de bal weg. Algorta is nu in balbezit. Algorta schiet op doel. Carmody maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

75e minuut.
Kłodawski passt de bal in één keer door. Algorta heeft problemen om de bal te vangen. Aktürk rent richting de bal. Aktürk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Algorta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carmody met een sublieme pass. Daar is Magrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrão probeert naar een medespeler te passen. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carmody trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menchaca met een snelle inworp. Klungelig pakt Kłodawski de bal. Kłodawski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Algorta rent richting de bal. Algorta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:11

89e minuut.
Yeats rent richting de bal. Kłodawski onderschept slim de pass. Kłodawski passt de bal met de wreef. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta draait met de bal, schiet en ... Carmody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aktürk is nu in balbezit. Aktürk schiet op doel. Carmody probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 90%, Athlone Town A.F.C. 10%.
Non-League 11 FC - Athlone Town A.F.C. 0:11