Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rohan Knights Tuam FC
Normal Tactiek 5-2-3_Def
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 58.5
weak Schieten incredible
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Koky met de inworp. Abenoza rent richting de bal. Abenoza passt de bal met de wreef. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Walczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Walczyk met een sublieme pass. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:1

3e minuut.
Rumi rayen is nu in balbezit. England is nu in balbezit. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kelly de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Shipway met een sublieme pass. Walczyk kopt de bal weg. England controleert de bal met de borst. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Reddy de bal. Hofkens rent richting de bal. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Heaney probeert de bal aan de voet te houden. Shipway maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:2

7e minuut.
Koky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Hofkens krijgt zijn hoofd ertegen. Shipway werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:3

9e minuut.
Abenoza passt de bal zonder na te denken. Koky is nu in balbezit. Koky passt de bal zonder na te denken. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hines is nu in balbezit. Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens geeft de bal voor. Shipway probeert wanhopig de bal te grijpen. Rumi rayen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Walczyk rent richting de bal. Walczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kelly de bal. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:4

13e minuut.
England passt de bal zonder na te denken. Koky speelt de bal door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:5

14e minuut.
Rumi rayen passt de bal zonder na te denken. Daar is Hofkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reddy. Reddy krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Abenoza geeft de bal voor. Kelly kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. England probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:6

16e minuut.
Rumi rayen kopt de bal weg. Hofkens rent richting de bal. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel. Shipway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:7

16e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless passt de bal in één keer door. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Walczyk speelt de bal door. Rumi rayen heeft problemen om de bal te vangen. Tobin rent richting de bal. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen schiet op doel. Shipway bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:8

20e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Walczyk rent richting de bal. Walczyk passt de bal zonder na te denken. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:9

22e minuut.
Klungelig pakt Tobin de bal. Tobin speelt de bal door. Koky geeft een hoge lob. Hofkens rent richting de bal. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:10

24e minuut.
Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens onderschept slim de pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Reddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen met een sublieme pass. Daar is Hofkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:11

28e minuut.
Lawless speelt de bal door. Klungelig pakt Staunton de bal. Hofkens rent richting de bal. Hofkens geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walczyk neemt de hoekschop. Rumi rayen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:12

30e minuut.
Abenoza met een sublieme pass. Koky rent richting de bal. Koky met een sublieme pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:13

32e minuut.
Rumi rayen speelt de bal door. Koky met een sublieme pass. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk geeft de bal voor. Hofkens springt en kopt de bal. Shipway probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen passt de bal zonder na te denken. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Shipway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:14

36e minuut.
Abenoza passt de bal zonder na te denken. Koky probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. Shipway probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:15

37e minuut.
Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen passt de bal met de wreef. Abenoza rent richting de bal. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Hofkens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Walczyk kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens met een sublieme pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:16

42e minuut.
Hofkens kopt de bal weg. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel. Shipway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:17

44e minuut.
Shipway speelt de bal door. Abenoza kopt de bal weg. Koky rent richting de bal. Koky geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rumi rayen kopt de bal weg. Klungelig pakt Heaney de bal. Hofkens rent richting de bal. Hofkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rohan Knights 89%, Tuam FC 11%.
Rohan Knights - Tuam FC 0:18

47e minuut.
Reddy heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens passt de bal in één keer door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Shipway probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Lawless is nu in balbezit. Koky onderschept slim de pass. Koky speelt de bal door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Koky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulpaka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kulpaka met een sublieme pass. Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Shipway probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:19

51e minuut.
Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Hofkens geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:20

53e minuut.
Walczyk rent richting de bal. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:21

54e minuut.
Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka met een sublieme pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Lawless kopt de bal weg. Walczyk rent richting de bal. Walczyk geeft de bal voor. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:22

60e minuut.
Walczyk speelt de bal door. Rumi rayen is nu in balbezit. Heaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Shipway probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:23

61e minuut.
Reddy passt de bal met de wreef. Walczyk geeft de bal voor. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:24

64e minuut.
Kulpaka is nu in balbezit. Kulpaka probeert naar een medespeler te passen. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:25

65e minuut.
Daar is Walczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczyk geeft de bal voor. Kelly kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:26

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulpaka neemt de hoekschop. Walczyk kan de bal niet met de borst controleren. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:27

70e minuut.
Daar is Staunton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens verovert de bal door een tackle van achteren. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Walczyk met een snelle inworp. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza speelt de bal door. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Shipway bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kulpaka speelt de bal door. Lawless rent richting de bal. Abenoza verovert de bal door een tackle van achteren. Abenoza met een sublieme pass. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Shipway probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lawless kopt de bal weg. Walczyk controleert de bal met de borst. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Shipway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert England de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walczyk zal de hoekschop nemen. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:28

79e minuut.
Verdun geeft een hoge lob. Walczyk met een sublieme pass. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:29

80e minuut.
England is nu in balbezit. Rumi rayen onderschept slim de pass. Hofkens heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Shipway maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rohan Knights - Tuam FC 0:30

81e minuut.
Klungelig pakt Bannon de bal. Montalvan rent richting de bal. Montalvan geeft de bal voor. Rumi rayen controleert de bal met de borst. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Shipway met een harde bal richting middenveld. Walczyk kopt de bal weg. Kulpaka speelt de bal door. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel. Paal! Kelly heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barón rent richting de bal. Montalvan geeft een lange en hoge pass. Hofkens kopt de bal weg. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kulpaka geeft een hoge lob. Hofkens rent richting de bal. Hofkens speelt de bal door. Rumi rayen heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Shipway probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rohan Knights 87%, Tuam FC 13%.
Rohan Knights - Tuam FC 0:30