Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raudalu FC Fc ivf
Raudalu Tactiek Test v4
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten formidable
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Erdélyi probeert naar een medespeler te passen. Malínek kopt de bal weg. Daar is Ottmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Erdélyi trapt de bal weg. Malínek probeert naar een medespeler te passen. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto schiet op doel. Erdélyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 0:1

8e minuut.
Toodo met een sublieme pass. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Terno Preto de bal. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... Erdélyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 0:2

11e minuut.
Štulić probeert naar een medespeler te passen. Ottmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan is nu in balbezit. Terno Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pîrvulescu probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann met een sublieme pass. Hüralp rent richting de bal. Daar is Hüralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüralp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 1:2

15e minuut.
Toodo met een sublieme pass. Ottmaa heeft problemen om de bal te vangen. Day is nu in balbezit. Ottmaa onderschept slim de pass. Ottmaa haalt uit met een fantastische trap. Erdélyi bokst de bal weg.

16e minuut.
Štulić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malínek geeft een lange en hoge pass. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Ottmaa onderschept slim de pass. Ottmaa haalt uit met een fantastische trap. Erdélyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terno Preto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 1:3

22e minuut.
Lippus is nu in balbezit. Ottmaa onderschept slim de pass. Ottmaa speelt de bal door. Klungelig pakt Terno Preto de bal. Terno Preto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Toodo rent richting de bal. Vilendečić onderschept slim de pass. Vilendečić probeert naar een medespeler te passen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rautsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić onderschept slim de pass. Štulić met een sublieme pass. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Majdan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hüralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Hahnemann legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ranna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 2:3

35e minuut.
Erdélyi trapt de bal weg. Atamańczuk kopt de bal weg. Vilendečić speelt de bal door. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Hüralp de bal. Reimand rent richting de bal. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Ranna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudalu FC - Fc ivf 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 58%, Fc ivf 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - Fc ivf 3:3

46e minuut.
Pari passt de bal met de wreef. Ottmaa is nu in balbezit. Ottmaa met een sublieme pass. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pari kopt de bal weg. Klungelig pakt Ottmaa de bal. Lippus rent richting de bal. Ottmaa onderschept slim de pass. Ottmaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cherrad komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vilendečić is nu in balbezit. Vilendečić met een sublieme pass. Rautsma met een sublieme pass. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuresson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Toodo met een sublieme pass. Ottmaa is nu in balbezit. Day verovert de bal door een tackle van achteren. Day geeft een hoge lob. Majdan heeft problemen om de bal te vangen. Ranna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Reimand verovert de bal door een tackle van achteren. Malínek probeert naar een medespeler te passen. Štulić geeft de bal voor. Ottmaa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 3:4

63e minuut.
Aranda komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Majdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresson passt de bal in één keer door. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudalu FC - Fc ivf 4:4

75e minuut.
Toodo speelt de bal door. Štulić is nu in balbezit. Štulić speelt de bal door. Daar is Terno Preto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terno Preto schiet op doel. Erdélyi bokst de bal weg.

77e minuut.
Day met een sublieme pass. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann met een sublieme pass. Aranda is nu in balbezit. Aranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Reimand is nu in balbezit. Reimand passt de bal zonder na te denken. Vilendečić geeft de bal voor. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Majdan de bal. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malínek krijgt een gele kaart. Aranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hahnemann legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 51%, Fc ivf 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - Fc ivf 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Štulić is nu in balbezit. Štulić met een sublieme pass. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto heeft problemen om de bal te vangen. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... Erdélyi bokst de bal weg.

95e minuut.
Štulić kopt de bal weg. Tallinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aranda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

98e minuut.
Ottmaa passt de bal zonder na te denken. Pîrvulescu rent richting de bal. Terno Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... Erdélyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

100e minuut.
Reimand speelt de bal door. Tallinn speelt de bal door. Ottmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ottmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottmaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

103e minuut.
Pîrvulescu is nu in balbezit. Terno Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Ottmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
Doeltrap. Erdélyi trapt de bal weg van het doel. Malínek kopt de bal weg. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 64%, Fc ivf 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - Fc ivf 4:4

109e minuut.
Day probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann geeft de bal voor. Majdan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - Fc ivf 5:4

116e minuut.
Day rent richting de bal. Day geeft een lange en hoge pass. Reimand controleert de bal met de borst. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 35%, Fc ivf 65%.
Raudalu FC - Fc ivf 5:4