Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn C.F Nebulesia JK
442 Tactiek Stay low!
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 41.8
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Osborne passt de bal zonder na te denken. Tulipán rent richting de bal. Adamas begaat een overtreding. Adamas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Adamas is nu in balbezit. Adamas passt de bal in één keer door. Daar is Biltse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biltse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Nebulesia JK 0:1

26e minuut.
Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne verovert de bal door een tackle van achteren. Osborne passt de bal zonder na te denken. Tulipán rent richting de bal. Tulipán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tallinn C.F - Nebulesia JK 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Poshtadzhiev de bal. Poshtadzhiev schiet op doel. Daar is van der Doelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biltse bereikt de bal nog maar net als eerste. Biltse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 56%, Nebulesia JK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tallinn C.F - Nebulesia JK 1:1

46e minuut.
Biltse geeft een lange en hoge pass. Daar is Casertano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hà rent richting de bal. Biltse verovert de bal door een tackle van achteren. Biltse schiet op doel. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Adamas met de inworp. Castracanei bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracanei geeft een hoge lob. Poshtadzhiev krijgt zijn hoofd ertegen. Rabiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Poshtadzhiev probeert naar een medespeler te passen. Biltse bereikt de bal nog maar net als eerste. Biltse passt de bal met de wreef. Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshtadzhiev schiet op doel. Rabiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Quang Hà de bal. Biltse verovert de bal door een tackle van achteren. Biltse haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Nebulesia JK 1:2

61e minuut.
Andrade geeft de bal voor. Quang Hà rent richting de bal. Biltse onderschept slim de pass. Biltse draait met de bal, schiet en ... Rabiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Nebulesia JK 1:3

66e minuut.
Adamas geeft een lange en hoge pass. Daar is Poshtadzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshtadzhiev onderschept slim de pass. Poshtadzhiev draait met de bal, schiet en ... Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tulipán passt de bal zonder na te denken. Osborne rent richting de bal. Siim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siim krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cabała passt de bal met de wreef. El Harrachi is nu in balbezit. El Harrachi passt de bal met de wreef. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
van der Doelen is nu in balbezit. Biltse rent richting de bal. Osborne begaat een overtreding. Osborne krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Molok geeft een hoge lob. Poshtadzhiev rent richting de bal. Quang Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Biltse onderschept slim de pass. Biltse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - Nebulesia JK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 67%, Nebulesia JK 33%.
Tallinn C.F - Nebulesia JK 1:4