Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:19
  • Bekerwedstrijd: Eesti Karikas
  • Stadion: Middlefart
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 18532
Mystique Plastic Free Football Club
Koit feat. Uno Tactiek BioPlastic
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
37.4 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Daveri rent richting de bal. Veismann begaat een overtreding. Daveri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daveri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lippus heeft problemen om de bal te vangen. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Ottmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pitrescu met een sublieme pass. Corno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paap. Paap krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek speelt de bal door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Ottmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 0:1

10e minuut.
Pitrescu geeft een hoge lob. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippus begaat een overtreding. Lippus krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pitrescu met een sublieme pass. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek geeft een hoge lob. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Aranguren probeert naar een medespeler te passen. Gökmen is nu in balbezit. Gökmen speelt de bal door. Corno is nu in balbezit. Corno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Veismann rent richting de bal. Veismann passt de bal in één keer door. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Ottmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 0:2

35e minuut.
Röhrig geeft een lange en hoge pass. Daar is Jelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrudka is nu in balbezit. Hrudka schiet op doel. Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bloşcu probeert naar een medespeler te passen. Jelinek rent richting de bal. Jelinek passt de bal met de wreef. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 0:3

41e minuut.
Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippus verovert de bal door een tackle van achteren. Lippus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hrudka de bal. Hrudka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 1:3

45e minuut.
Jelinek rent richting de bal. Lippus maakt een afschuwelijke overtreding. Jelinek raakt geblesseerd tijdens het duel. Jelinek met een snel genomen vrije trap. Soomets is nu in balbezit. Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 58%, Plastic Free Football Club 42%.
Mystique - Plastic Free Football Club 1:4

46e minuut.
Corno probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ottmaa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Klungelig pakt Kahro de bal. Kahro geeft een hoge lob. van der Gaag controleert de bal met de borst. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani schiet op doel. Paal! Cvetanov bokst de bal weg.

61e minuut.
Majadi is nu in balbezit. Corno onderschept slim de pass. Corno heeft problemen om de bal te vangen. Corno draait met de bal, schiet en ... Ottmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 1:5

62e minuut.
Corno rent richting de bal. Corno geeft een hoge lob. Murzacu kopt de bal weg. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pitrescu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jelinek passt de bal in één keer door. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu met een sublieme pass. Murzacu heeft problemen om de bal te vangen. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 1:6

76e minuut.
Cvetanov speelt de bal door. Gökmen controleert de bal met de borst. Röhrig is nu in balbezit. Röhrig haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Aranguren geeft de bal voor. Jelinek geeft de bal voor. Kahro kopt de bal weg. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veismann met een sublieme pass. Hrudka rent richting de bal. Hrudka schiet op doel. Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystique - Plastic Free Football Club 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystique 61%, Plastic Free Football Club 39%.
Mystique - Plastic Free Football Club 2:6