Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hilfiger FC UpsTeam
Tuleb veel! Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
38 gemiddelde waardering 51.7
goed Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Päärson rent richting de bal. Carreiro onderschept slim de pass. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Hansulo bokst de bal weg.

4e minuut.
Vääri kopt de bal weg. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Şamiloğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şamiloğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Igonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Päärson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Krecikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 1:0

6e minuut.
Päärson probeert naar een medespeler te passen. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop passt de bal zonder na te denken. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo haalt uit met een fantastische trap. Varela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Päärson bereikt de bal nog maar net als eerste. Päärson speelt de bal door. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen schiet op doel. Varela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 2:0

14e minuut.
Louhi met een sublieme pass. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi passt de bal in één keer door. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet draait met de bal, schiet en ... Hansulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Fouquet rent richting de bal. Hansulo met een sublieme pass. Päärson kopt de bal weg. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Carreiro rent richting de bal. Fouquet rent richting de bal. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Geosits met een sublieme pass. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro passt de bal zonder na te denken. Fouquet rent richting de bal. Fouquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 2:1

26e minuut.
Carreiro is nu in balbezit. Viik is nu in balbezit. Carreiro maakt een afschuwelijke overtreding. Carreiro krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Louhi met een snelle inworp. Carreiro geeft een lange en hoge pass. Fouquet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hilfiger - FC UpsTeam 2:2

30e minuut.
Ilie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet rent richting de bal. Klungelig pakt Fouquet de bal. Fouquet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viik is nu in balbezit. Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 2:3

36e minuut.
Vääri probeert de bal aan de voet te houden. Tuvikene is nu in balbezit. Tuvikene probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hansulo met een sublieme pass. Eller kopt de bal weg. Paulson heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel. Hansulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Carreiro de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 2:4

42e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Carreiro onderschept slim de pass. Carreiro passt de bal zonder na te denken. Fouquet rent richting de bal. Fouquet draait met de bal, schiet en ... Hansulo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Topan heeft problemen om de bal te vangen. Topan geeft een hoge lob. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi geeft de bal voor. Fouquet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 67%, FC UpsTeam 33%.
Hilfiger - FC UpsTeam 2:4

47e minuut.
Louhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eller kan de bal niet met de borst controleren. Päärson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller verovert de bal door een tackle van achteren. Eller geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kropop met een sublieme pass. Igonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Igonen probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:4

52e minuut.
Krecikowski geeft de bal voor. Louhi kopt de bal weg. Ilie is nu in balbezit. Fouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Louhi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drăgoi krijgt zijn hoofd ertegen. Hansulo probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Fouquet de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:5

55e minuut.
Varela met een sublieme pass. Drăgoi kopt de bal weg. Carreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Geosits speelt de bal door. Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet schiet op doel. Hansulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:6

61e minuut.
Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louhi is nu in balbezit. Louhi passt de bal zonder na te denken. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ... Paal! Hansulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:7

64e minuut.
Klungelig pakt Geosits de bal. Geosits geeft de bal voor. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Hansulo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:8

65e minuut.
Viik geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vizcarrondo stond buitenspel. Topan neemt vlug de vrije trap. Carreiro is nu in balbezit. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Vill de bal onder controle te krijgen. Louhi rent richting de bal. Louhi geeft een lange en hoge pass. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. Hansulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Päärson met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vizcarrondo stond buitenspel. Topan neemt vlug de vrije trap. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:9

78e minuut.
Topan geeft de bal voor. Louhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Päärson de bal. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet draait met de bal, schiet en ... Hansulo bokst de bal weg. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Hansulo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:10

81e minuut.
Vill verovert de bal door een tackle van achteren. Vill geeft de bal voor. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. Hansulo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:11

85e minuut.
Eller onderschept slim de pass. Carreiro is nu in balbezit. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Hansulo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilfiger - FC UpsTeam 3:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilfiger 67%, FC UpsTeam 33%.
Hilfiger - FC UpsTeam 3:12