Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:19
  • Bekerwedstrijd: Eesti Karikas
  • Stadion: Ment Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Ment Cockburn Raiders
Wiggle Tactiek wieners
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 12
25.5 gemiddelde waardering 46
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena onderschept slim de pass. Dracena met een sublieme pass. Randoja rent richting de bal. Randoja haalt uit met een fantastische trap. Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zolowski geeft een lange en hoge pass. Diamandopol heeft problemen om de bal te vangen. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bychowiec geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gwit stond buitenspel. Vürst neemt vlug de vrije trap. Kosznik controleert de bal met de borst. Kosznik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Olejniczak geeft een lange en hoge pass. Jaramillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bychowiec de bal. Kosznik onderschept slim de pass. Kosznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ment - Cockburn Raiders 0:1

40e minuut.
Randoja onderschept slim de pass. Bychowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dracena neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bychowiec heeft problemen om de bal te vangen. Puzzu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ment - Cockburn Raiders 0:2

41e minuut.
Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosznik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Järvsalu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kosznik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ment 68%, Cockburn Raiders 32%.
Ment - Cockburn Raiders 0:2

50e minuut.
Järvsalu speelt de bal door. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol speelt de bal door. Randoja is nu in balbezit. Randoja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vellendi rent richting de bal. Dracena verovert de bal door een tackle van achteren. Dracena met een sublieme pass. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Puzzu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olejniczak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ment - Cockburn Raiders 0:3

52e minuut.
Vürst met een sublieme pass. Järvsalu rent richting de bal. Järvsalu geeft een hoge lob. Randoja rent richting de bal. Randoja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kannela probeert naar een medespeler te passen. Dracena is nu in balbezit. Dracena met een sublieme pass. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Thuận Thành geeft een lange en hoge pass. Kannela rent richting de bal. Kannela passt de bal in één keer door. Randoja is nu in balbezit. Randoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Assennato met een sublieme pass. Vellendi is nu in balbezit. Randoja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Randoja krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dracena rent richting de bal. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato geeft een lange en hoge pass. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft een hoge lob. Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato probeert naar een medespeler te passen. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik schiet op doel. Puzzu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ment - Cockburn Raiders 0:4

87e minuut.
Puzzu trapt de bal weg. Kannela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kannela passt de bal zonder na te denken. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Puzzu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ment 66%, Cockburn Raiders 34%.
Ment - Cockburn Raiders 0:4