Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:19
  • Bekerwedstrijd: Eesti Karikas
  • Stadion: Fly Emirates
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 35241
FC Austla Rähnid Väravavahtide Keskkool
4-1-2-3 Tactiek karikas 2_äärt
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Siimenson passt de bal met de wreef. Märtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mõis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mõis krijgt een gele kaart. Märtin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Märtin met een snel genomen vrije trap. Siimenson is nu in balbezit. Siimenson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sikmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar is nu in balbezit. Saarma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Evart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paavel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

19e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni met een sublieme pass. Evart is nu in balbezit. Evart schiet op doel. Paavel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Väravavahtide Keskkool 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Daniel de bal. Daniel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Evart springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 74%, Väravavahtide Keskkool 26%.
FC Austla Rähnid - Väravavahtide Keskkool 0:1

50e minuut.
Daniel met een sublieme pass. Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzogni speelt de bal door. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kulikov onderschept slim de pass. Kulikov passt de bal zonder na te denken. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart schiet op doel. Lind probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daniel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal met de wreef. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni schiet op doel. Paavel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sikmann de bal. Evart rent richting de bal. Evart haalt uit met een fantastische trap. Paavel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 73%, Väravavahtide Keskkool 27%.
FC Austla Rähnid - Väravavahtide Keskkool 0:1