Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sanderland FC SUPER CITYBOYS
taktika Tactiek persestaktika
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 53.5
matig Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


7e minuut.
Szamotulski is nu in balbezit. Ekodono verovert de bal door een tackle van achteren. Adıgüzel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ekodono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Leemet neemt zijn aanloop. Romo Arangoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Nadolsky kopt de bal weg. Ekodono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekodono passt de bal zonder na te denken. Leemet is nu in balbezit. Leemet schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Urkiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkiola met een sublieme pass. Klungelig pakt Ekodono de bal. Leemet rent richting de bal. Leemet schiet op doel. Romo Arangoa bokst de bal weg. Lobo kopt de bal weg. Leemet rent richting de bal. Leemet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky geeft een hoge lob. Leemet heeft problemen om de bal te vangen. Leemet draait met de bal, schiet en ... Romo Arangoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sanderland - FC SUPER CITYBOYS 0:1

31e minuut.
Daar is Urkiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkiola geeft de bal voor. Ovedenie kopt de bal weg. Leemet is nu in balbezit. Leemet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 68%, FC SUPER CITYBOYS 32%.
FC Sanderland - FC SUPER CITYBOYS 0:1

55e minuut.
Sundermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundermann geeft een lange en hoge pass. Daar is Tokur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Illegems de bal. Illegems speelt de bal door. Ekodono is nu in balbezit. Ekodono schiet op doel. Romo Arangoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Leemet is nu in balbezit. Leemet passt de bal zonder na te denken. Daar is Ekodono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet schiet op doel. Romo Arangoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tokur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovedenie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janiaczyk rent richting de bal. Janiaczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Leemet heeft problemen om de bal te vangen. Lobo geeft een lange en hoge pass. Leemet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemet geeft een hoge lob. Ekodono springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romo Arangoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adıgüzel rent richting de bal. Adıgüzel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urkiola met een snelle inworp. Leemet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Illegems rent richting de bal. Illegems passt de bal in één keer door. Massaroto heeft problemen om de bal te vangen. Massaroto passt de bal in één keer door. Leemet rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sanderland 56%, FC SUPER CITYBOYS 44%.
FC Sanderland - FC SUPER CITYBOYS 0:1