Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United FC Vinnipunn
new shoes II Tactiek 541
37% Balbezit 63%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
37 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten outstanding
good Passen formidable
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Lorenberg geeft de bal voor. Botsaris kopt de bal weg. Martinek is nu in balbezit. Martinek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:1

10e minuut.
Botsaris met een snelle inworp. Hannus geeft een lange en hoge pass. Rydlewicz kopt de bal weg. Martinek controleert de bal met de borst. Martinek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stergakos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Botsaris de bal. Botsaris passt de bal zonder na te denken. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barczeski met een snelle inworp. Hannus verovert de bal door een tackle van achteren. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:3

20e minuut.
Hannus rent richting de bal. Hannus geeft de bal voor. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. Truuver probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rydlewicz speelt de bal door. Nyúl rent richting de bal. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Stergakos rent richting de bal. Stergakos schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 72%, FC Vinnipunn 28%.
Manchester United - FC Vinnipunn 0:3

47e minuut.
Kristal speelt de bal door. Daar is Nyúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl passt de bal zonder na te denken. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Botsaris rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Botsaris zal de hoekschop nemen. Nyúl geeft de bal voor. Stergakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Truuver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:4

59e minuut.
Lorenberg heeft problemen om de bal te vangen. Stergakos rent richting de bal. Martinek is nu in balbezit. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Botsaris kopt de bal weg. Kristal met een sublieme pass. Botsaris rent richting de bal. Botsaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:5

65e minuut.
Kristal probeert naar een medespeler te passen. Botsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Botsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botsaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:6

70e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl speelt de bal door. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal in één keer door. Stergakos heeft problemen om de bal te vangen. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Truuver probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Botsaris geeft de bal voor. Lorenberg kopt de bal weg. Nyúl geeft een hoge lob. Stergakos geeft een lange en hoge pass. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Vinnipunn 0:7

89e minuut.
Barczeski speelt de bal door. Klungelig pakt Kristal de bal. Kristal geeft een lange en hoge pass. Martinek is nu in balbezit. Martinek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 60%, FC Vinnipunn 40%.
Manchester United - FC Vinnipunn 0:7