Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saue Rovers JK FC Real Madrid Abja
Normal Tactiek Uus rünne
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.7 gemiddelde waardering 55.3
weak Schieten incredible
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Domaradzki passt de bal zonder na te denken. Epres rent richting de bal. Epres passt de bal met de wreef. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Collet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domaradzki geeft de bal voor. Barcău controleert de bal met de borst. Barcău schiet op doel. Puna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:1

13e minuut.
Inworp. Collet met een snelle inworp. Domaradzki geeft een hoge lob. Epres maakt een snoekduik en kopt de bal. Puna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:2

15e minuut.
Lehiste geeft een lange en hoge pass. Collet geeft een hoge lob. Epres heeft problemen om de bal te vangen. Epres haalt uit met een fantastische trap. Puna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Kasu is nu in balbezit. Domaradzki onderschept slim de pass. Domaradzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Barcău de bal. Barcău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:3

23e minuut.
Echevarría geeft een lange en hoge pass. Merits kopt de bal weg. Kościelniak is nu in balbezit. Kościelniak geeft een lange en hoge pass. Barcău krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Kasu de bal. Epres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaarna. Epres raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kościelniak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:4

29e minuut.
Daar is Collet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collet passt de bal zonder na te denken. Echevarría met een sublieme pass. Epres is nu in balbezit. Epres haalt uit met een fantastische trap. Puna bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Echevarría passt de bal met de wreef. Kościelniak speelt de bal door. Collet met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:5

33e minuut.
Barcău passt de bal zonder na te denken. Tühis bereikt de bal nog maar net als eerste. Epres heeft problemen om de bal te vangen. Barcău rent richting de bal. Barcău draait met de bal, schiet en ... Puna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kasu met een sublieme pass. Kościelniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelniak speelt de bal door. Collet geeft een lange en hoge pass. Barcău springt en kopt de bal. Puna bokst de bal weg.

42e minuut.
Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Kościelniak speelt de bal door. Merits verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barcău is nu in balbezit. Barcău draait met de bal, schiet en ... Tühis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 75%, FC Real Madrid Abja 25%.
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:6

46e minuut.
Szirmay komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Domaradzki de bal. Domaradzki passt de bal met de wreef. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:7

47e minuut.
Priivits rent richting de bal. Priivits passt de bal zonder na te denken. Kasu probeert de bal met de borst te controleren. Szirmay rent richting de bal. Szirmay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:8

51e minuut.
Merits is nu in balbezit. Merits geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echevarría met een snelle inworp. Domaradzki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Collet passt de bal in één keer door. Szirmay heeft problemen om de bal te vangen. Szirmay met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Filczyk rent richting de bal. Filczyk passt de bal met de wreef. Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Merits probeert de bal aan de voet te houden. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal met de wreef. Collet geeft een lange en hoge pass. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:9

58e minuut.
Lehiste is nu in balbezit. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău met een sublieme pass. Szirmay controleert de bal met de borst. Szirmay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:10

63e minuut.
Merits met een harde bal richting middenveld. Kaarna kopt de bal weg. Kasu met een sublieme pass. Barcău is nu in balbezit. Barcău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:11

65e minuut.
Domaradzki speelt de bal door. Collet is nu in balbezit. Collet passt de bal zonder na te denken. Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:12

67e minuut.
Lehiste rent richting de bal. Lehiste geeft een hoge lob. Kościelniak speelt de bal door. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puna trapt de bal weg. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel. Puna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puna met een sublieme pass. Kościelniak kopt de bal weg. Szirmay kan de bal niet met de borst controleren. Szirmay draait met de bal, schiet en ... Puna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenspel voor Barcău. Goede buitenspelval van de verdediging. Puna neemt vlug de vrije trap. Kościelniak met een sublieme pass. Szirmay rent richting de bal. Szirmay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay met een sublieme pass. Barcău probeert de bal met de borst te controleren. Barcău schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:13

73e minuut.
Priivits is nu in balbezit. Echevarría onderschept slim de pass. Echevarría passt de bal met de wreef. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:14

77e minuut.
Collet kopt de bal weg. Klungelig pakt Domaradzki de bal. Domaradzki speelt de bal door. Barcău is nu in balbezit. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Puna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:15

81e minuut.
Klungelig pakt Szirmay de bal. Merits is nu in balbezit. Szirmay verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:16

83e minuut.
Domaradzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szirmay rent richting de bal. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Merits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Echevarría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barcău rent richting de bal. Kasemägi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barcău raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barcău neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:17

85e minuut.
Kościelniak speelt de bal door. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría passt de bal zonder na te denken. Szirmay rent richting de bal. Szirmay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Puna neemt vlug de vrije trap. Collet kopt de bal weg. Barcău rent richting de bal. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Puna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saue Rovers JK 83%, FC Real Madrid Abja 17%.
Saue Rovers JK - FC Real Madrid Abja 0:17