Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 0 Shots on goal FC AHWID
esimene Tactiek 4.5.1
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 55.6
zwak Schieten zeer goed
matig Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Banno passt de bal met de wreef. Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśnik passt de bal in één keer door. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Saarkoppel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Marian rent richting de bal. Marian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Marian speelt de bal door. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe heeft problemen om de bal te vangen. Mihklimäe schiet op doel. Laaneots probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:1

13e minuut.
Wołejszo speelt de bal door. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik speelt de bal door. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Banno met een sublieme pass. Wołejszo geeft de bal voor. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. Saarkoppel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:2

16e minuut.
Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe passt de bal in één keer door. Banno is nu in balbezit. Banno passt de bal zonder na te denken. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwaśnik neemt de hoekschop. Mihklimäe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kwaśnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihklimäe de bal. Met opzet legt Laaneots zijn tegenspeler op de grond. Mihklimäe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mihklimäe kan niet meer verder spelen. Soldi komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Peschel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peschel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Järvistu de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo passt de bal met de wreef. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács geeft de bal voor. Soldi krijgt zijn hoofd ertegen. Saarkoppel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal met de wreef. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi schiet op doel. Saarkoppel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:3

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Saarkoppel niet meer kan verder spelen. Einman komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Banno passt de bal met de wreef. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal met de wreef. Soldi is nu in balbezit. Soldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:4

32e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo passt de bal in één keer door. Daar is Soldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldi schiet op doel. Einman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Marian met een snelle inworp. Wołejszo met een sublieme pass. Soldi is nu in balbezit. Soldi draait met de bal, schiet en ... Einman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:5

36e minuut.
Klungelig pakt Järvistu de bal. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal met de wreef. Daar is Soldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Marian probeert naar een medespeler te passen. Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo geeft de bal voor. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:6

39e minuut.
Treffinger probeert naar een medespeler te passen. Trí Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi verovert de bal door een tackle van achteren. Soldi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Printsmann de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sz. Kovács passt de bal zonder na te denken. Marian rent richting de bal. Marian speelt de bal door. Soldi is nu in balbezit. Soldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik geeft de bal voor. Soldi is nu in balbezit. Soldi draait met de bal, schiet en ... Einman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 0 Shots on goal 80%, FC AHWID 20%.
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:7

47e minuut.
Marian is nu in balbezit. Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo passt de bal in één keer door. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:8

50e minuut.
Inworp. Marian met de inworp. Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Soldi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kwaśnik heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi haalt uit met een fantastische trap. Einman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:9

55e minuut.
Marian geeft een lange en hoge pass. Soldi heeft problemen om de bal te vangen. Laaneots rent richting de bal. Laaneots geeft een lange en hoge pass. Sz. Kovács geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soldi rent richting de bal. Soldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo met een sublieme pass. Soldi controleert de bal met de borst. Soldi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fonseca de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:10

67e minuut.
Wołejszo passt de bal zonder na te denken. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik speelt de bal door. Soldi is nu in balbezit. Soldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:11

71e minuut.
Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo heeft problemen om de bal te vangen. Soldi is nu in balbezit. Soldi schiet op doel. Einman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:12

74e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal in één keer door. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:13

78e minuut.
Wołejszo kan de bal niet met de borst controleren. Wołejszo passt de bal in één keer door. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik schiet op doel. Einman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:14

80e minuut.
Trí Dũng passt de bal met de wreef. Marian probeert naar een medespeler te passen. Banno probeert naar een medespeler te passen. Soldi is nu in balbezit. Soldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Marian met een sublieme pass. Laaneots bereikt de bal nog maar net als eerste. Einman met een sublieme pass. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 0 Shots on goal 75%, FC AHWID 25%.
FC 0 Shots on goal - FC AHWID 0:14