Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallin Mets 89`ers
üks Tactiek Tont
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 51.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Niemancewicz met de inworp. Chepilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepilov passt de bal in één keer door. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii schiet op doel. Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:1

11e minuut.
Amadii passt de bal in één keer door. Daar is Niemancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:2

21e minuut.
Inworp. Niemancewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chepilov is nu in balbezit. Chepilov schiet op doel. Treial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:3

22e minuut.
Ngọc Hải onderschept slim de pass. Chepilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepilov met een sublieme pass. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Vaňous kopt de bal weg. Ngọc Hải kan de bal niet met de borst controleren. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chepilov passt de bal zonder na te denken. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. Treial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:4

29e minuut.
Bachelier speelt de bal door. Wendt heeft problemen om de bal te vangen. Vaňous rent richting de bal. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. Treial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:5

30e minuut.
Wendt met een sublieme pass. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous passt de bal met de wreef. Amadii rent richting de bal. Amadii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:6

31e minuut.
Amadii probeert naar een medespeler te passen. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous passt de bal in één keer door. Amadii rent richting de bal. Amadii schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Chepilov speelt de bal door. Vaňous rent richting de bal. Amariei rent richting de bal. Vaňous verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niemancewicz neemt de hoekschop. Katus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous rent richting de bal. Vaňous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallin Mets 75%, 89`ers 25%.
Tallin Mets - 89`ers 0:6

56e minuut.
Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz onderschept slim de pass. Topçuoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topçuoğlu krijgt een gele kaart. Niemancewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemancewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Treial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:7

58e minuut.
Raist met een sublieme pass. Vaňous kan de bal niet met de borst controleren. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Vaňous kopt de bal weg. Amadii heeft problemen om de bal te vangen. Topçuoğlu rent richting de bal. Amadii verovert de bal door een tackle van achteren. Amadii draait met de bal, schiet en ... Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:8

63e minuut.
Chepilov probeert naar een medespeler te passen. Katus rent richting de bal. Katus geeft een hoge lob. Amadii is nu in balbezit. Amadii draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaňous heeft problemen om de bal te vangen. Vaňous schiet op doel. Treial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:9

66e minuut.
Chepilov onderschept slim de pass. Chepilov geeft een lange en hoge pass. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous schiet op doel. Treial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:10

72e minuut.
Katus bereikt de bal nog maar net als eerste. Katus geeft een hoge lob. Mezenga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chepilov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amadii de bal. Amadii geeft de bal voor. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous schiet op doel. Treial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Niemancewicz passt de bal in één keer door. Amadii is nu in balbezit. Topçuoğlu is nu in balbezit. Amadii verovert de bal door een tackle van achteren. Amadii haalt uit met een fantastische trap. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Niemancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Chepilov is nu in balbezit. Chepilov geeft de bal voor. Vaňous is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:11

80e minuut.
Bachelier probeert naar een medespeler te passen. Wendt is nu in balbezit. Vaňous onderschept slim de pass. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Chepilov is nu in balbezit. Chepilov geeft een lange en hoge pass. Vaňous krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - 89`ers 0:12

90e minuut.
Amadii passt de bal in één keer door. Chepilov rent richting de bal. Chepilov passt de bal zonder na te denken. Katus rent richting de bal. Katus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallin Mets 87%, 89`ers 13%.
Tallin Mets - 89`ers 0:12