Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc puhkekodu FC Numismatic
minu Tactiek proov
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 50.2
unsatisfactory Schieten very good
hopeless Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Vass rent richting de bal. Chiş onderschept slim de pass. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu geeft de bal voor. Frongia bokst de bal weg. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:1

4e minuut.
Kljakić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ineichen de bal. Ineichen speelt de bal door. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Chiş kopt de bal weg. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal met de wreef. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Chiş probeert naar een medespeler te passen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra met een sublieme pass. Ineichen rent richting de bal. Ineichen haalt uit met een fantastische trap. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lemmens is nu in balbezit. Lemmens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Kljakić de bal. Kljakić passt de bal zonder na te denken. Chiş geeft de bal voor. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Haceatureanu passt de bal met de wreef. Becchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra draait met de bal, schiet en ... Frongia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:3

12e minuut.
Echevarria trapt de bal weg van het doel. Ineichen probeert naar een medespeler te passen. Chiş rent richting de bal. Chiş met een sublieme pass. Kljakić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:4

15e minuut.
Vass geeft een hoge lob. Inworp. Chiş met een snelle inworp. Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu geeft een lange en hoge pass. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kljakić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Echevarria trapt de bal weg van het doel. Ineichen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:5

17e minuut.
Kljakić geeft een lange en hoge pass. Becchero kopt de bal weg. Skoraszewski heeft problemen om de bal te vangen. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:6

20e minuut.
Haceatureanu kopt de bal weg. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ineichen met een sublieme pass. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens schiet op doel. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Inworp. Kljakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piekutowski is nu in balbezit. Kljakić rent richting de bal. Kljakić geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerra maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Becchero geeft de bal voor. Matiko kopt de bal weg. Klungelig pakt Barreiro de bal. Lemmens is nu in balbezit. Lemmens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:7

25e minuut.
Vass rent richting de bal. Ineichen onderschept slim de pass. Ineichen met een sublieme pass. Daar is Lemmens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmens schiet op doel. Frongia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Griffon rent richting de bal. Griffon passt de bal in één keer door. Ineichen met een sublieme pass. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens schiet op doel. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:8

27e minuut.
Becchero is nu in balbezit. Becchero geeft een lange en hoge pass. Chiş met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:9

31e minuut.
Kljakić met een sublieme pass. Ineichen rent richting de bal. Ineichen probeert naar een medespeler te passen. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:10

38e minuut.
Echevarria verovert de bal door een tackle van achteren. Echevarria geeft een lange en hoge pass. Haceatureanu speelt de bal door. Ineichen speelt de bal door. Becchero onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen passt de bal zonder na te denken. Becchero heeft problemen om de bal te vangen. Lemmens rent richting de bal. Lemmens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc puhkekodu 89%, FC Numismatic 11%.
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:11

46e minuut.
Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiş geeft een lange en hoge pass. Ineichen rent richting de bal. Ineichen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Piekutowski probeert naar een medespeler te passen. Ineichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen passt de bal in één keer door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Haceatureanu rent richting de bal. Haceatureanu geeft een lange en hoge pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... Frongia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:12

52e minuut.
Kljakić is nu in balbezit. Kljakić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kljakić met de inworp. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski geeft de bal voor. Barreiro probeert de bal aan de voet te houden. Lemmens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piekutowski speelt de bal door. Lemmens rent richting de bal. Lemmens geeft een lange en hoge pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Chiş rent richting de bal. Chiş passt de bal in één keer door. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:13

62e minuut.
Lemmens passt de bal in één keer door. Becchero is nu in balbezit. Becchero geeft de bal voor. Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Chiş passt de bal met de wreef. Kljakić heeft problemen om de bal te vangen. Kljakić passt de bal met de wreef. Lemmens rent richting de bal. Lemmens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lundstram raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bütner komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ineichen is nu in balbezit. Ineichen geeft een lange en hoge pass. Lemmens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmens schiet op doel. Frongia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:14

75e minuut.
Becchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchero geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiş neemt de hoekschop. Lemmens kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kljakić passt de bal zonder na te denken. Lemmens is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kljakić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiş kopt de bal weg. Frongia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc puhkekodu 84%, FC Numismatic 16%.
fc puhkekodu - FC Numismatic 0:14