Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuldsed Tornaadod Taarpall
Normal Tactiek K2
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 49.6
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Cywiński is nu in balbezit. Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Ferrieri rent richting de bal. Krankl is nu in balbezit. Krankl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:1

5e minuut.
Daar is Ausmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri passt de bal met de wreef. Daar is Krankl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krankl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ojaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaste speelt de bal door. Kula met een sublieme pass. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri schiet op doel. Jürgens bokst de bal weg.

12e minuut.
Metsanurm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Livre met de inworp. Krankl rent richting de bal. Krankl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ferrieri heeft problemen om de bal te vangen. Ojaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaste passt de bal zonder na te denken. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cywiński is nu in balbezit. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Rumm de bal. Ferrieri is nu in balbezit. Rumm rent richting de bal. Ferrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Ferrieri de bal. Ferrieri passt de bal zonder na te denken. Livre speelt de bal door. Krankl rent richting de bal. Krankl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:4

29e minuut.
Jaagusoo is nu in balbezit. Cywiński onderschept slim de pass. Cywiński speelt de bal door. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Ferrieri de bal. Ferrieri schiet op doel. Ojaste heeft problemen om de bal te vangen. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl draait met de bal, schiet en ... Jürgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Livre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krankl is nu in balbezit. Krankl passt de bal in één keer door. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krankl is nu in balbezit. Krankl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ferrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula is nu in balbezit. Kula passt de bal in één keer door. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:5

38e minuut.
Muralha geeft de bal voor. Ferrieri kopt de bal weg. Daar is Sammelselg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krankl rent richting de bal. Krankl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:6

41e minuut.
Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula geeft de bal voor. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri haalt uit met een fantastische trap. Jürgens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:7

41e minuut.
Kuresoo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ojaveer de bal. Ferrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cywiński is nu in balbezit. Cywiński met een sublieme pass. Krankl is nu in balbezit. Krankl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sammelselg de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Livre zal de hoekschop nemen. Ferrieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuldsed Tornaadod 77%, Taarpall 23%.
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:8

46e minuut.
Krankl passt de bal zonder na te denken. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński met een sublieme pass. Krankl is nu in balbezit. Krankl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Muralha geeft een hoge lob. Ferrieri rent richting de bal. Kula is nu in balbezit. Kula geeft de bal voor. Krankl springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Muralha geeft een hoge lob. Ausmaa kopt de bal weg. Sammelselg heeft problemen om de bal te vangen. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krankl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:9

60e minuut.
Krankl rent richting de bal. Krankl geeft een lange en hoge pass. Ausmaa probeert de bal met de borst te controleren. Cywiński is nu in balbezit. Cywiński draait met de bal, schiet en ... Jürgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Rumm de bal onder controle te krijgen. Krankl rent richting de bal. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri schiet op doel. Ausmaa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:10

65e minuut.
Krankl speelt de bal door. Ferrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrieri passt de bal in één keer door. Krankl rent richting de bal. Krankl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:11

67e minuut.
Akifsoy probeert naar een medespeler te passen. Kula rent richting de bal. Kula geeft een lange en hoge pass. Ferrieri heeft problemen om de bal te vangen. Ferrieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krankl is nu in balbezit. Krankl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:12

72e minuut.
Muralha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cywiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński speelt de bal door. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Ojaveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Cywiński met een sublieme pass. Daar is Krankl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krankl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Cywiński de bal. Cywiński met een sublieme pass. Ferrieri is nu in balbezit. Krankl is nu in balbezit. Krankl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:13

77e minuut.
Kula heeft problemen om de bal te vangen. Kula passt de bal zonder na te denken. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri haalt uit met een fantastische trap. Jürgens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:14

79e minuut.
Cywiński rent richting de bal. Cywiński geeft de bal voor. Krankl rent richting de bal. Krankl haalt uit met een fantastische trap. Jürgens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:15

87e minuut.
Muralha geeft de bal voor. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri passt de bal zonder na te denken. Daar is Krankl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krankl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:16

89e minuut.
Cywiński rent richting de bal. Cywiński met een sublieme pass. Ferrieri rent richting de bal. Ferrieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuldsed Tornaadod 76%, Taarpall 24%.
Kuldsed Tornaadod - Taarpall 0:17