Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Efftsee JK Kuressaare
343 Tactiek Blitz 6.1
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen adequate


15e minuut.
Dizdar kopt de bal weg. Otter heeft problemen om de bal te vangen. Otter geeft een hoge lob. Domokos kan de bal niet met de borst controleren. Paiste is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ott geeft een lange en hoge pass. Hannesson rent richting de bal. Mlíčko onderschept slim de pass. Mlíčko geeft een hoge lob. Paiste maakt een snoekduik en kopt de bal. Wevere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Paiste rent richting de bal. Domokos verovert de bal door een tackle van achteren. Domokos geeft een hoge lob. Otter geeft de bal voor. Feiereis heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mangusson is nu in balbezit. Mangusson geeft een hoge lob. Domokos heeft problemen om de bal te vangen. Paiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiste schiet op doel. Wevere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mangusson geeft een hoge lob. Daar is Mlíčko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlíčko passt de bal in één keer door. Ott is nu in balbezit. Ott geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - JK Kuressaare 0:1

40e minuut.
Mangusson verovert de bal door een tackle van achteren. Mangusson met een sublieme pass. Feiereis is nu in balbezit. Feiereis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - JK Kuressaare 0:2

45e minuut.
Mangusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Huisman rent richting de bal. Mangusson begaat een overtreding. Mangusson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 70%, JK Kuressaare 30%.
FC Efftsee - JK Kuressaare 0:2

47e minuut.
Autet Serrabasa verovert de bal door een tackle van achteren. Autet Serrabasa geeft een hoge lob. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. Camejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - JK Kuressaare 1:2

50e minuut.
Paiste rent richting de bal. Dağdeviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paiste raakt geblesseerd tijdens het duel. Olvet met een snel genomen vrije trap. Feiereis is nu in balbezit. Feiereis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Paiste heeft problemen om de bal te vangen. Huisman rent richting de bal. Huisman passt de bal in één keer door. Ott geeft een lange en hoge pass. Feiereis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dizdar verovert de bal door een tackle van achteren. Dizdar met een sublieme pass. Kallismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallismaa draait met de bal, schiet en ... Camejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Efftsee - JK Kuressaare 2:2

60e minuut.
Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren passt de bal met de wreef. Olvet speelt de bal door. Feiereis bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiereis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dizdar onderschept slim de pass. Inworp. Huisman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tasuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallismaa verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Olvet passt de bal in één keer door. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott met een sublieme pass. Feiereis rent richting de bal. Feiereis schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Becser probeert de bal aan de voet te houden. Dizdar rent richting de bal. Becser begaat een overtreding. Dizdar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dağdeviren komt bij de bal en schiet. Camejo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - JK Kuressaare 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 57%, JK Kuressaare 43%.
FC Efftsee - JK Kuressaare 3:2