Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Missing Fc Svensson
New Tactiek Üksäär
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 40.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Bondanza speelt de bal door. Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal in één keer door. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Lillemaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Vits geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tabu stond buitenspel. Baylon neemt vlug de vrije trap. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Lillemaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski speelt de bal door. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel. Lillemaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Fc Svensson 1:0

19e minuut.
Kozlík is nu in balbezit. Klungelig pakt Kozlík de bal. Kozlík probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Carnovale bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković onderschept slim de pass. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Lillemaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Fc Svensson 2:0

36e minuut.
Zsiborás met een sublieme pass. Männiko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mølgaard. Mølgaard krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Baylon onderschept slim de pass. Baylon probeert naar een medespeler te passen. Macsali is nu in balbezit. Macsali geeft de bal voor. Maljković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Fc Svensson 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 31%, Fc Svensson 69%.
FC Missing - Fc Svensson 3:0

48e minuut.
Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski controleert de bal met de borst. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pirlo geeft de bal voor. Tabu is nu in balbezit. Tabu probeert naar een medespeler te passen. Männiko is nu in balbezit. Männiko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Fc Svensson 3:1

52e minuut.
Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft een hoge lob. Macsali kopt de bal weg. Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Maljković schiet op doel. Lillemaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lillemaa probeert naar een medespeler te passen. Macsali kopt de bal weg. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Lillemaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Macsali geeft een hoge lob. Zsiborás kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubadinski de bal. Polluks bereikt de bal nog maar net als eerste. Polluks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wanatowski passt de bal in één keer door. Zanchetti rent richting de bal. Pirlo probeert de bal met de borst te controleren. Maljković is nu in balbezit. Maljković draait met de bal, schiet en ... Lillemaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Wanatowski passt de bal in één keer door. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski met een sublieme pass. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Lillemaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Ploompuu komt het veld opgelopen. Macsali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondanza geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ploompuu de bal onder controle te krijgen. Maljković springt en kopt de bal. Lillemaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Palčinský komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mølgaard geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Polluks de bal onder controle te krijgen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Kubadinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski geeft een lange en hoge pass. Ploompuu is nu in balbezit. Carnovale verovert de bal door een tackle van achteren. Carnovale geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tabu geeft een hoge lob. Mardan met een sublieme pass. Ploompuu kopt de bal weg. Maljković is nu in balbezit. Maljković schiet op doel. Lillemaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palčinský is nu in balbezit. Palčinský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Šogolj komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Reidma kopt de bal weg. Macsali is nu in balbezit. Zsiborás maakt een afschuwelijke overtreding. Zsiborás krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 40%, Fc Svensson 60%.
FC Missing - Fc Svensson 3:1