Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawa Männiku Intelligents
TULD Tactiek 2909
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
51.5 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Melo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remeta rent richting de bal. Remeta draait met de bal, schiet en ... Tartu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 0:1

2e minuut.
Remeta onderschept slim de pass. Remeta passt de bal zonder na te denken. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft de bal voor. Jourde springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Remeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäger speelt de bal door. Melo is nu in balbezit. Melo geeft de bal voor. Jourde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kelder rent richting de bal. Leibur onderschept slim de pass. Leibur geeft een hoge lob. Tina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tina draait met de bal, schiet en ... Helsingi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vernik geeft een lange en hoge pass. Remeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo is nu in balbezit. Melo geeft de bal voor. Jourde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kuremaa geeft de bal voor. Leisman kopt de bal weg. Vesilaid probeert de bal aan de voet te houden. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap. Tartu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Remeta is nu in balbezit. Remeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 0:2

21e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Ruffo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffo geeft een lange en hoge pass. Melo is nu in balbezit. Melo schiet op doel. Tartu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melo neemt de hoekschop. Jourde krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 0:3

24e minuut.
Mäger kopt de bal weg. Hansulo is nu in balbezit. Trikoupis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hansulo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilgats legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Helsingi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Helsingi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 1:3

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Helsingi niet meer kan verder spelen. Tiisväli komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Melo passt de bal in één keer door. Remeta rent richting de bal. Remeta draait met de bal, schiet en ... Tartu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 1:4

27e minuut.
Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatsel verovert de bal door een tackle van achteren. Vatsel geeft de bal voor. Jourde rent richting de bal. Jourde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jourde is nu in balbezit. Jourde draait met de bal, schiet en ... Tartu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 1:5

32e minuut.
Remeta is nu in balbezit. Panko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Vernik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jourde rent richting de bal. Jourde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Panko de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vernik geeft een lange en hoge pass. Melo is nu in balbezit. Melo probeert naar een medespeler te passen. Jourde is nu in balbezit. Jourde schiet op doel. Tartu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Panko geeft een lange en hoge pass. Vilgats rent richting de bal. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Tina rent richting de bal. Tina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 66%, Männiku Intelligents 34%.
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:5

49e minuut.
Mäger rent richting de bal. Melo is nu in balbezit. Melo passt de bal zonder na te denken. Remeta rent richting de bal. Remeta haalt uit met een fantastische trap. Tartu bokst de bal weg.

51e minuut.
Seller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vernik is nu in balbezit. Vernik geeft een hoge lob. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ... Tartu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jourde heeft problemen om de bal te vangen. Jourde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:6

52e minuut.
Tina rent richting de bal. Tina passt de bal zonder na te denken. Kääramees bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelder onderschept slim de pass. Kelder schiet op doel. Tartu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vesilaid met de inworp. Mäger met een sublieme pass. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourde schiet op doel. Tartu bokst de bal weg. Daar is Remeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:7

66e minuut.
Mäger passt de bal zonder na te denken. Kuremaa geeft een hoge lob. Jourde controleert de bal met de borst. Remeta rent richting de bal. Remeta haalt uit met een fantastische trap. Tartu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kuremaa heeft problemen om de bal te vangen. Kuremaa speelt de bal door. Remeta is nu in balbezit. Remeta draait met de bal, schiet en ... Tartu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:8

74e minuut.
Kelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelder passt de bal zonder na te denken. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft een hoge lob. Jourde krijgt zijn hoofd ertegen. Tartu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo probeert naar een medespeler te passen. Jourde is nu in balbezit. Jourde haalt uit met een fantastische trap. Tartu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Vernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernik geeft een hoge lob. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jourde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jourde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:9

90e minuut.
Tina is nu in balbezit. Vatsel geeft de bal voor. Remeta is nu in balbezit. Remeta draait met de bal, schiet en ... Tartu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawa 62%, Männiku Intelligents 38%.
FC Lawa - Männiku Intelligents 2:10