Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaigas JK Karvased Kaalikad
433 Tactiek liiga 352
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 63.7
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen uitmuntend
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Ülsepp met een sublieme pass. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:1

5e minuut.
Solymosi probeert naar een medespeler te passen. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp passt de bal met de wreef. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Říčka verovert de bal door een tackle van achteren. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Helsingi kan de bal niet met de borst controleren. Lahesaar probeert naar een medespeler te passen. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Radolović is nu in balbezit. Radolović probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal in één keer door. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Saidla rent richting de bal. Saidla passt de bal zonder na te denken. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Saidla de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsartsaris zal de hoekschop nemen. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:2

14e minuut.
Org passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:3

18e minuut.
Říčka met een sublieme pass. Klungelig pakt Ülsepp de bal. Ülsepp met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. Jaagusoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nahasepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaagusoo met een sublieme pass. Org bereikt de bal nog maar net als eerste. Org passt de bal in één keer door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:4

21e minuut.
Lahesaar met een sublieme pass. Říčka is nu in balbezit. Saidla rent richting de bal. Říčka verovert de bal door een tackle van achteren. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Heynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahesaar met een sublieme pass. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden geeft de bal voor. Říčka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lahesaar kopt de bal weg. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp geeft een hoge lob. Říčka rent richting de bal. Říčka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saidla rent richting de bal. Říčka verovert de bal door een tackle van achteren. Říčka geeft de bal voor. Jaagusoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Říčka rent richting de bal. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:5

25e minuut.
Mast speelt de bal door. Klungelig pakt Verlinden de bal. Říčka rent richting de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nahasepp is nu in balbezit. Nahasepp geeft een lange en hoge pass. Heynen kopt de bal weg. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. Jaagusoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kolla geeft de bal voor. Märtmaa kopt de bal weg. Ülsepp met een sublieme pass. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tsartsaris neemt de hoekschop. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Nahasepp de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mast rent richting de bal. Lahesaar onderschept slim de pass. Lahesaar probeert naar een medespeler te passen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:6

36e minuut.
Tsartsaris met de inworp. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Org verovert de bal door een tackle van achteren. Org probeert naar een medespeler te passen. Ülsepp met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaagusoo met een harde bal richting middenveld. Lahesaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:7

43e minuut.
Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Říčka is nu in balbezit. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jaagusoo trapt de bal weg. Lahesaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahesaar speelt de bal door. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 87%, JK Karvased Kaalikad 13%.
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:7

48e minuut.
Říčka probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris met een sublieme pass. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:8

49e minuut.
Helsingi is nu in balbezit. Helsingi passt de bal met de wreef. Saidla is nu in balbezit. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden schiet op doel. Jaagusoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:9

50e minuut.
Remmer is nu in balbezit. Tsartsaris onderschept slim de pass. Tsartsaris passt de bal in één keer door. Říčka is nu in balbezit. Říčka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mast rent richting de bal. Org met een sublieme pass. Lahesaar geeft de bal voor. Říčka heeft problemen om de bal te vangen. Říčka schiet op doel. Jaagusoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:10

55e minuut.
Saidla is nu in balbezit. Saidla speelt de bal door. Nahasepp rent richting de bal. Verlinden onderschept slim de pass. Verlinden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:11

57e minuut.
Daar is Mast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahesaar rent richting de bal. Lahesaar passt de bal in één keer door. Říčka heeft problemen om de bal te vangen. Říčka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Org kopt de bal weg. Klungelig pakt Říčka de bal. Saidla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saidla krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tsartsaris geeft een hoge lob. Helsingi heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:12

62e minuut.
Org kopt de bal weg. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp geeft de bal voor. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. Jaagusoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Říčka rent richting de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:13

65e minuut.
Radolović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ülsepp geeft een hoge lob. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris geeft de bal voor. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:14

66e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo geeft de bal voor. Říčka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:15

69e minuut.
Doeltrap. Jaagusoo trapt de bal weg. Lahesaar kopt de bal weg. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:16

71e minuut.
Solymosi met een sublieme pass. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:17

74e minuut.
Jaagusoo met een sublieme pass. Ülsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülsepp passt de bal zonder na te denken. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:18

76e minuut.
Lääne passt de bal met de wreef. Ülsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülsepp passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Říčka is nu in balbezit. Tsartsaris geeft een lange en hoge pass. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden schiet op doel. Nahasepp probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radolović neemt de hoekschop. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Märtmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden onderschept slim de pass. Lahesaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahesaar geeft een lange en hoge pass. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaagusoo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lahesaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahesaar probeert naar een medespeler te passen. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Říčka rent richting de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Jaagusoo bokst de bal weg. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:19

81e minuut.
Jüriöö is nu in balbezit. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp passt de bal met de wreef. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jaagusoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:20

83e minuut.
Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tsartsaris de bal. Tsartsaris geeft de bal voor. Verlinden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:21

84e minuut.
Org kopt de bal weg. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp passt de bal zonder na te denken. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Verlinden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahesaar kopt de bal weg. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:22

88e minuut.
Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp geeft een hoge lob. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Jaagusoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:23

89e minuut.
Tsartsaris passt de bal in één keer door. Org probeert naar een medespeler te passen. Nahasepp is nu in balbezit. Verlinden onderschept slim de pass. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 87%, JK Karvased Kaalikad 13%.
FC Kaigas - JK Karvased Kaalikad 0:24